search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:50
MENU CLOSE

Καλλιθέα: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Λάζαρος Λασκαρίδης – Έπεσε από μπαλκόνι

27.04.2023 22:49
laskarides
Eurokinissi

Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας και δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης.

Ο αντιδήμαρχος Λάζαρος Λασκαρίδης σύμφωνα με το kallitheaonline βρισκόταν σε εκδήλωση του δήμου Καλλιθέας στην Δημοτική Βιβλιοθήκη όταν περίπου στις 18:30 βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αντιδήμαρχος στηριζόμενος στο κάγκελο, αυτό υποχώρησε με αποτέλεσμα ο Λάζαρος Λασκαρίδης να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3μ.

Έχασε τις αισθήσεις του τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά για την μεταφορά του φορείου από το σημείο προς το ασθενοφόρο, χρειάσθηκε να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να το βγάλουν καθώς το σημείο της πτώσης είναι δυσπρόσιτο.

Από την πτώση ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση θώρακα. Οι ιατροί στο «Γ.Γεννηματάς» περιγράφουν ως κρίσιμη την κατάσταση του Λάζαρου Λασκαρίδη.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», και δημοσιογράφος, έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες: Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι.

Ακόμη, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, όπως επίσης και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven.

Επίσης, έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων: Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνία.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Χωρίς αστικά λεωφορεία την Πρωτομαγιά – Απεργία στον ΟΑΣΘ 

Σουδάν: Προσγειώθηκε το C-130 που μετέφερε 39 απεγκλωβισμένους

ΕΥΔΑΠ: Το νερό παραμένει δημόσιο αγαθό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:50