search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:09
MENU CLOSE

Νίκολας Κέιτζ: «Ανέλαβα κακούς ποιοτικά ρόλους στον κινηματογράφο για να αποπληρώσω τα χρέη μου»

28.04.2023 10:19
nicolas-cage-new

Σε μια δύσκολη και σκοτεινή περίοδο της ζωής του αναφέρθηκε ο Νίκολας Κέιτζ, αποκαλύπτοντας ότι αναγκάστηκε να αναλάβει κακούς ποιοτικά ρόλους στον κινηματογράφο με σκοπό να ξεπεράσει κάποια οικονομικά προβλήματα.

Σε μια εκτενή συνέντευξη που έδωσε στην αμερικάνικη εκπομπή «60 Minutes», ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε περιέλθει σε αυτή την κατάσταση λόγω κάποιων επενδύσεων που είχε κάνει σε ακίνητα.

«Είχα επενδύσει υπερβολικά σε ακίνητα. Δεν ήταν επειδή ξόδεψα 80 δολάρια για ένα χταπόδι. Η αγορά ακινήτων κατέρρευσε και δεν μπόρεσα να βγω εγκαίρως. Τους τα πλήρωσα όλα πίσω, αλλά ήταν περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια. Δεν κατέθεσα ποτέ αίτηση πτώχευσης» ανέφερε.

Αντί να καταθέσει αίτηση πτώχευσης, ο Νίκολας Κέιτζ μετακόμισε στο Λας Βέγκας και άρχισε να εργάζεται ασταμάτητα, γυρίζοντας τρεις ή τέσσερις ταινίες τον χρόνο με σκοπό να αποπληρώσει τα χρέη του.

Αναλάμβανε δεκάδες ρόλους που δεν ήταν και τόσο υψηλού κύρους μόνο και μόνο για να πληρώνεται, παραδέχτηκε ο ηθοποιός επισημαίνοντας ότι «η δουλειά ήταν πάντα ο φύλακας άγγελός μου» ακι ότι «Δεν παύει να ήταν δουλειά»

«Αλλά υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι που πιθανώς σκέφτονται ότι η μόνη καλή υποκριτική που μπορώ να κάνω είναι η υποκριτική που επέλεξα να κάνω εκ προθέσεως, η οποία είναι εξωφρενικά θεατρική και υπερβολική. «Αλλά δεν πρόκειται να το πετύχεις αυτό κάθε φορά» πρόσθεσε.

Ο Κέιτζ μίλησε επίσης για τον πιο πρόσφατο ρόλο του, τον εμβληματικό δράκουλα στο «Renfield», που βγήκε στις αίθουσες στις αρχές του μήνα.

«Ο Δράκουλας είναι τρομακτικός γιατί είναι μια κληρονομιά. Ο Δράκουλας είναι ένας χαρακτήρας που έχει γίνει καλά πολλές φορές. Είναι επίσης ένας χαρακτήρας που έχει γίνει κακά πολλές φορές», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Το πρωτότυπο video του «American Life» κυκλοφορεί μετά από 20 χρόνια

Άμπερ Χερτ: Το Twitter μποϊκοτάρει τo «Aquaman 2» μετά την επιστροφή της (video)

Ιωσήφ Μαρινάκης: Πατέρας για πρώτη φορά ο ηθοποιός!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44