search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 01:03
MENU CLOSE

Κτηνωδία στην Ύδρα: Πέταξε γάτα από ύψος 8 μέτρων

30.04.2023 19:56
Cat_new

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στη χώρα. Το απόγευμα της Κυριακής, άλλο ένα ήρθε να προστεθεί στη μακριά λίστα.

Πενήντα-πεντάχρονος άρπαξε γάτα και την έριξε από στηθαίο εστιατορίου, ύψους οκτώ μέτρων, στην Υδρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το γατάκι προσγειώθηκε από την ταράτσα στα πόδια τουρίστριας, βαριά τραυματισμένο.

Σοκαρισμένη η γυναίκα μαζί με τους με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλουν το περιστατικό.  Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον δράστη και σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος» σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ζήτησε από αυτόπτες μάρτυρες να μεταβούν στο Τμήμα για να δώσουν κατάθεση για το περιστατικό.

«Έχεις πρόβλημα; Εγώ την έριξα»

Όπως είπε η ιδιοκτήτρια του ισόγειου καταστήματος, που βρίσκεται ακριβώς από κάτω από το εστιατόριο, δράστης είναι ένας μεσήλικας, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην ταβέρνα μαζί με παρέα. Μάλιστα, μετά την αποτρόπαια πράξη του, τους είδε να γελούν.

«Καθόμουν έξω από το μαγαζί όταν αντικρίσαμε τη γάτα να πέφτει από ύψος οκτώ μέτρων. Η τέντα του καταστήματός μου έκοψε τη φορά της πτώσης όμως η γάτα τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Το ζώο έπεσε μπροστά σε μια Αθηναία τουρίστρια η οποία πήγε τρέχοντας να δει τι είχε συμβεί και τότε αυτός που την έριξε της απάντησε : “Έχεις κανένα πρόβλημα; Εγω την έριξα”. Ο δράστης ήταν με παρέα, γυναίκες και άντρες οι οποίοι γελούσαν, σύμφωνα με την μαρτυρία της τουρίστριας. Η αστυνομια έφτασε πολύ γρήγορα και τον προσήγαγε στο Τμήμα», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Μαρία Μητσέλη.

Προς το παρόν, το κακοποιημένο κατοικίδιο δεν έχει εντοπιστεί από τον κηδεμόνα του.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στον «Άγιο Νικόλαο»: Άτομο έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού

Μυτιλήνη: Θρίλερ με 33χρονο νεκρό

Μεταφέρθηκε στο «Παπαγεωργίου» ο 47χρονος εργάτης που υπέστη ηλεκτροπληξία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06