search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:19
MENU CLOSE

Bullying στο Αρσάκειο: Ξεσπά η μητέρα του 15χρονου – «Ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι στον άλλον» (Video)

02.05.2023 09:54
bullying

Οργισμένη παραμένει η μητέρα του 15χρονου μαθητή που έπεσε θύμα bullying από συμμαθητές του στο Αρσάκειο.

Η μητέρα του αγοριού, μιλώντας στο Mega, κατήγγειλε ότι παρότι έχει περάσει ένας μήνας από το περιστατικό bullying, «σχολείο και δευτεροβάθμια εκπαίδευση ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι στον άλλον» και επισήμανε ότι «την απουσία του σχολείου προσπαθούμε να καλύψουμε εμείς με τη βοήθεια της δικαιοσύνης».

 «Ένα μήνα μετά από ένα τόσο βίαιο περιστατικό σωματικής κακοποίησης μέσα στο σχολικό περιβάλλον, και η διοίκηση του σχολείου συνεχίζει να αφήνει εκτεθειμένο και απροστάτευτο το θύμα. Η διοίκηση του σχολείου δεν είναι απλώς επιχειρηματίες, είναι εκπαιδευτικοί. Και αυτό είναι το πιο λυπηρό. Δεν έχουν μπει στη θέση του παιδιού που πρέπει να συγχρωτίζεται καθημερινά μαζί τους. Προφανώς έχουν άλλες προτεραιότητες», πρόσθεσε.

«Την απουσία του σχολείου προσπαθούμε να καλύψουμε εμείς με τη βοήθεια της δικαιοσύνης. Μέχρι τώρα, σχολείο και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι στον άλλον. Το σχολείο διαρρέει ότι αναμένουν την έγκριση από τη δευτεροβάθμια και η δευτεροβάθμια δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κάτι σχετικό. Αστειότητες και από τις δύο πλευρές. Ξέρετε τι με εξοργίζει; Ότι από τον γενικό χειρισμό πολιτείας και σχολείου τεκμαίρεται ότι οι γονείς των θυμάτων σχολικού bullying θα πρέπει να μπορούν να ξοδεύουν χρήματα για να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Και συζητάμε για τα αυτονόητα», ανέφερε η μητέρα του 15χρονου.

«Πραγματικά ελπίζω να καταφέρουμε με τη συμβολή της δικαιοσύνης να προστατέψουμε το παιδί μας», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Λιόσια: Σύγκρουση ΙΧ με μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ – Σοβαρά ο ένας (Video)

Θεσσαλονίκη: Περιπτεράς ακινητοποίησε ένοπλο ληστή (Video)

Kολωνός: Νεκρός μέσα στο ΙΧ του βρέθηκε 69χρονος που είχε εξαφανιστεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:19