search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:31
MENU CLOSE

Euroleague: «Ζωντανή» η Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι – Μία ανάσα από το Final Four η Μονακό

03.05.2023 00:43
real-partizan-new

Η Ρεάλ με κορυφαίο τον Γουίλιαμς-Γκος έκανε το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και μείωσε σε 2-1 τη σειρά με την Παρτιζαν.

Οι Μαδριλένοι έδειξαν χαρακτήρα στην καυτή Stark Arena και επικράτησαν με 82-80 της Παρτίζαν μέσα στο Βελιγράδι. Πλέον, θα ψάξουν άλλη μια νίκη στο Game 4 για να ισοφαρίσουν και να φέρουν τη σειρά ξανά στη Μαδρίτη.

Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Γουίλιαμς-Γκος με 22 πόντους και το τεράστιο τρίποντο για το 77-80 στα 24 δευτερόλεπτα. Μεγάλο ματς και ο Ταβάρες με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά από 15 πόντους είχαν ο ΛεΝτέι και ο Σμάιλαγκιτς.

Οι Σέρβοι «έσπασαν» ξανά το ρεκόρ προσέλευσης με 20.091 θεατές, ενώ δημιούργησαν και φοβερό κορεό για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Άλωσε» το Τελ Αβίβ η Μονακό

Οι οπαδοί της Μακάμπι δημιούργησαν απίθανη ατμόσφαιρα στη Menora Mivtachim Arena, εκεί όπου η «ομάδα του λαού» παρατάχθηκε κουβαλώντας τη νίκη που πανηγύρισε στο Game 1 της προημιτελικής σειράς στο Πριγκιπάτο με σκοπό να τελειώσει τη δουλειά στο γήπεδό της. Μόνο που η Μονακό είχε τον τελευταίο λόγο.

Οι Μονεγάσκοι είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του Game 3, διατηρώντας το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά και επικρατώντας με 78-83.

Έτσι η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έκανε το 2-1 και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά από την παρθενική πρόκριση στο Final 4.

Διαβάστε επίσης:

Κύπελλο Ελλάδας: Προς νέα αλλαγή ο τελικός – Σκέψεις για Λαμία ή Αγρίνιο

Παρί Σεν Ζερμέν: Τιμώρησε τον Μέσι και τον άφησε εκτός ομάδας για 2 εβδομάδες

Ιβάν Σαββίδης: 8 μήνες με αναστολή για το όπλο, αθώος για την εισβολή στο γήπεδο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:28