search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:46
MENU CLOSE

Τρίκαλα: Πλημμύρα λόγω κακοκαιρίας – Ποτάμια οι δρόμοι (Photos/Video)

03.05.2023 18:11
trikala plimmires 432- new

Προβλήματα δημιούργησε στην πόλη των Τρικάλων και τις γύρω περιοχές η δυνατή βροχόπτωση που έπληξε την κεντρική Θεσσαλία, όπως είχε προειδοποιήσει και με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων η ΕΜΥ.

Photo: Trikalaidees.gr

Δύο ώρες βροχής ήταν αρκετές για να προκληθούν προβλήματα, καθώς όπως φαίνεται στα βίντεο του TrikalaVoice, έκλεισαν κεντρικοί δρόμοι από το πολύ νερό και πλημμύρισαν υπόγεια.

Μεγάλα προβλήματα προκλήθηκαν στην είσοδο της πόλης από την οδό Καλαμπάκας, καθώς η οδός Ηπείρου μετατράπηκε σε ορμητικό «ποτάμι», με αυτοκίνητα να ακινητοποιούνται ενώ υπήρξαν και κάποιοι τολμηροί οδηγοί που επιχειρούσαν να περάσουν.

Η ενημέρωση του Δήμου Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους πολίτες για την πρωτοφανή σε χιλιοστά βροχής κακοκαιρία που πλήττει κυρίως την πόλη και χωριά της περιοχής.

Photo: Trikalaidees.gr

Η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει προβλήματα κυρίως σε φρεάτια, τα οποία έχουν καθαριστεί στο μεγαλύτερο μέρος τους, αλλά ο μεγάλος όγκος βροχόπτωσης δυσκολεύει υπερβολικά την απορρόφηση του νερού.

Photo: Trikalavoice.gr

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, οι εργαζόμενοι στα αρμόδια τμήματα της ΔΕΥΑΤ και του τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων βρίσκονται στα σημεία, όπου εμφανίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα, και συνεχώς προσπαθούν να δώσουν λύσεις.

Διαβάστε επίσης:

Σούλη Σαμπάχ: Τι ανακοίνωσε η οικογένειά της για την κηδεία της

Γλυφάδα: Χειροβομβίδα βρέθηκε σε αυλή πολυκατοικίας – Στέλεχος του λιμενικού ο στόχος

Φρίκη στο Ίλιον: Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο μπάνιο και βιντεοσκοπούσε την 15χρονη κόρη του γυμνή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:43