search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:35
MENU CLOSE

Μοιραράκη: «Βίωσα κακοποίηση και εξευτελισμό από τον πρώτο σύζυγο» (Video)

07.05.2023 17:21
despoina-moiraraki-new

Μία σοκαριστική αποκάλυψη για τον πρώτο της σύζυγο, έκανε η επιχειρηματίας Δέσποινα Μοιραράκη στην κάμερα της εκπομπής Dot.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μοιραράκη παραδέχτηκε πως ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώτο της σύζυγο και μάλιστα περιέγραψε τα χρόνια εκείνα με μελανά χρώματα.

«Από τον πρώτο μου σύζυγο γνώρισα την απαξίωση, τον εξευτελισμό της γυναίκας και του ανθρώπου. Για εκείνον δεν ήμουν καν άνθρωπος, ούτε καν σεβάστηκε τη μητέρα των τριών παιδιών του, γιατί μεγαλώνω μέχρι σήμερα και το τρίτο του παιδί. Έχω γεννήσει δύο παιδιά αλλά και το τρίτο είναι από τον πρώτο γάμο του. Δεν υπήρχε σεβασμός. Έζησα κακοποιητική συμπεριφορά στο έπακρο. Απλά για εκείνα τα χρόνια, το ’79, το ’80 και το ’85 δεν ήταν όπως τώρα που η γυναίκα επαναστατεί. Όχι ότι εγώ δεν είμαι επαναστάτρια. Εγώ αποφάσισα να χωρίσω και είχα έναν πολύ επώδυνο χωρισμό απλά ήταν τα παιδιά μου πολύ μικρά. Περίμενα να μεγαλώσουν και μετά πολύ δραστικά χώρισα», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κωνσταντίνου: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός 

Συγκλονίζει η κόρη της Ελπίδας: «Το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε»

Γιούλικα Σκαφιδά: Συνειδητοποίησα πως είναι φοβερά σεξιστική η κοινωνία μας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:34