search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:55
MENU CLOSE

Εύβοια: Τροχαίο για τον αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας – «Τούμπαρε» το αυτοκίνητό του (video)

08.05.2023 21:22
eviathema
eviathema

Τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Εύβοια ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Ευάγγελος Κούκουζας.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ευβοίας, Ευάγγελος Κούκουζας, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε σε δρόμο στο Βασιλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr και του eviathema.gr, ο κ. Κούκουζας απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος, ενώ στο όχημα λόγω της πρόσκρουσης προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Βίντεο του eviathema.gr από το σημείο του τροχαίου ατυχήματος:

«Πετάχτηκε στο δρόμο ένα τετράποδο»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο evima.gr η σύζυγος του αντιπεριφερειάρχη, «οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο και ερχόταν στο Βασιλικό, όταν ξαφνικά του πετάχτηκε στο δρόμο ένα τετράποδο και έκανε ελιγμό προκειμένου να μην το χτυπήσει με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να βρεθεί εκτός δρόμου. Ευτυχώς κατάφερε και απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο.

Είμαστε για τις πρώτες βοήθειες στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας και είναι καλά στη υγεία του αφού γλίτωσε τα χειρότερα», είπε συγκλονισμένη στο evima.gr και τη Ματίνα Ρέτσα.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας

Εκλογές 2023: Έτσι χορηγείται η ειδική εκλογική άδεια στον ιδιωτικό τομέα

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ο οδηγός που παρέσυρε την 12χρονη – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 13:49