search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:16
MENU CLOSE

Γιοβάνοβιτς: «Σιχαίνομαι τον εαυτό μου, με έβαλαν να επιλέξω ανάμεσα στα όνειρα και στην υγεία των παικτών μου» (Video)

09.05.2023 07:45
giovanovits new

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε τελικά να πετύχει νίκη στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ, είδε το… όνειρο του πρωταθλητή να απομακρύνεται.

Ο Ίβαν Γιοβάνοβιτς, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ήταν εμφανώς απογοητευμένος για το αποτέλεσμα ενώ άφησε αιχμές για το γεγονός ότι δόθηκε μόνο μία μέρα αναβολή στην αγωνιστική, παρότι ο Παναθηναϊκός είχε 24 κρούσματα Covid μια μέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, για το ματς: «Είναι φυσιολογικό. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ήταν ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός ήταν πιο καλός από εμάς αλλά δυσκολευόμασταν να βρουμε λύσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδού. Εμείς ήμασταν η ομάδα που χρειαζόμασταν τη νίκη. Δεν ήμασταν όσο χρειαζόταν να είμαστε καλοί για να πάρουμε τη νίκη».

Εκανε ιδιαίτερη αναφορά στους πάικτες της ομάδας του: «Οι παίκτες μου προσπάθησαν όλη τη χρονιά είμαι πολύ περήφανος, δεν μπορούσα όμως να τους βοηθήσω να κάνουν κάτι παραπάνω. Για όλη την προσπάθεια και κυρίως την προσπάθεια τις τελευταίες 4-5 μέρες.

Με αυτή τη χώρα, τους υπευθύνους, αισθάνομαι άσχημα γιατί έγινα ένας από αυτούς. Δεν έχω αισθανθεί πιο άσχημα. Γιατί έπρεπε σε μία απάνθρωπη κατάσταση με όλους, Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ, με βάλανε σε αυτήν την απανθρωπιά μα διαλέξω ανάμεσα στην υγεία των παικτών μου και τα όνειρά τους.

Αυτή η κοροϊδία που μας δόθηκε μία χώρα. Ούτε να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιον έλεγχο. Να επιλέξω να είμαι απάνθρωπος. Να επιλέξω μεταξύ των ονείρων τους και της υγείας τους».

Διαβάστε επίσης

Άνετη νίκη ο ΠΑΟΚ στον Βόλο με 2-0 (Videos)

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Βέρτης… ακυρώνει τον τελικό στα Τίρανα

Κύπελλο Ελλάδας: Νέο αίτημα στην Κύπρο για την διεξαγωγή του τελικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:16