search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:17
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Άρτα: Ξέχασε το 5,5 μηνών κοριτσάκι του στο αυτοκίνητο και το βρήκε νεκρό

09.05.2023 17:52
nosokomeio-arta-123-new

Τραγωδία σημειώθηκε στην Άρτα, με ένα μωρό να «σβήνει» μέσα στο αυτοκίνητο, όπου το είχε ξεχάσει ο πατέρας του για ώρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο πατέρας είχε αναλάβει να μεταφέρει και να αφήσει το 5,5 μηνών κοριτσάκι του στον βρεφονηπιακό σταθμό, όμως το ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Το μεσημέρι η μητέρα του βρέφους πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό και εκεί πληροφορήθηκε ότι δεν είχε πάει. Επικοινώνησε με τον 37χρονο σύζυγό της για να μάθει τι είχε γίνει και τότε αποκαλύφθηκε η τραγωδία.

Όπως μεταδίδει το artinos.gr όταν ο πατέρας, που ξέχασε το μωρό για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μετά από 3 ώρες κατάλαβε την απουσία του παιδιού πήγε στο αυτοκίνητο και το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, δεμένο στο καρεκλάκι.

Το μωρό ήταν αναίσθητο και είχε αφρούς στο στόμα και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: Συνελήφθη λιμενικός για τη ρίψη χειροβομβίδας στο σπίτι αξιωματικού του Λ.Σ.

Εξετάσεις «Ελληνικής PISA»: Παράνομη κρίθηκε η απεργία των εκπαιδευτικών

Λάρισα: Αρκούδα πιάστηκε σε θηλιά και μάσησε τον κορμό δέντρου για να απελευθερωθεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:17