search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:24
MENU CLOSE

Άρτα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο (Video)

10.05.2023 07:26
nosokomeio artas new

Συγκλονισμένη είναι η χώρα από την τραγική είδηση του φρικτού θανάτου που γνώρισε ένα κοριτσάκι μόλις 5,5 μηνών, το οποίο ξέχασε ο πατέρας του στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου στην Άρτα.

Ο 35χρονος πήρε το 5,5 μηνών παιδί του, χθες το πρωί της Τρίτης και το έβαλε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για να το μεταφέρει στον βρεφονηπιακό σταθμό και μετά να συνεχίσει για τη δουλειά του, σε δημόσια υπηρεσία στην Άρτα.

Αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό του, το κλείδωσε και στη συνέχεια πήρε το υπηρεσιακό του όχημα για τη δουλειά του. Ο πατέρας όμως δεν αντιλήφθηκε πως είχε ξεχάσει το 5,5 μηνών κοριτσάκι δεμένο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για 3 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας επιχείρησε να αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας το καλώδιο της τηλεόρασης. Η παρέμβαση των γιατρών ήταν άμεση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ο πατέρας βρίσκεται φρουρούμενος σε δωμάτιο κλινικής του νοσοκομείου και του χορηγούνται κατασταλτικά φάρμακα ενώ έχει επαφή μόνο με τους γονείς του.

Δίωξη για ανθρωποκτονία

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια άσκησε ο εισαγγελέας Άρτας στον 37χρονο πατέρα του μωρού που έχασε τη ζωή του κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον 5 ώρες.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να γίνει σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Με λιντσάρισμα απειλούν συγγενείς της μητέρας τον πατέρα

Συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου βρίσκεται φρουρούμενος από την Αστυνομία ο πατέρας και απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με το artinos.gr, ο πατέρας του μωρού είναι 37 χρονών.

Όλοι βρίσκονται σε σοκ, με τη μητέρα να ζητά εξηγήσεις για όσα οδήγησαν στην τραγωδία. Ο πατέρας του παιδιού δεν άντεξε μπροστά στο βάρος της ασύλληπτης τραγωδίας και λιποθύμησε.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο πατέρας είχε αναλάβει να μεταφέρει και να αφήσει το 5,5 μηνών κοριτσάκι του στον βρεφονηπιακό σταθμό, όμως το ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Το μεσημέρι η μητέρα του βρέφους πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό και εκεί πληροφορήθηκε ότι δεν είχε πάει. Επικοινώνησε με τον 37χρονο σύζυγό της για να μάθει τι είχε γίνει και τότε αποκαλύφθηκε η τραγωδία.

Όπως μεταδίδει το artinos.gr όταν ο πατέρας, που ξέχασε το μωρό για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μετά από 3 ώρες κατάλαβε την απουσία του παιδιού πήγε στο αυτοκίνητο και το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, δεμένο στο καρεκλάκι.

Το μωρό ήταν αναίσθητο και είχε αφρούς στο στόμα και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε επίσης

Χανιά: Έφοδος της Δίωξης ναρκωτικών στις φυλακές – Τι βρέθηκε

Αδέρφια Παπανικόλα: «Δεν υπάρχει πέπλο μυστηρίου, ήταν βαριά άρρωστος και απεβίωσε»

Αρσάκειο: Νέο επεισόδιο bullying με θύμα καθηγήτρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:24