search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:50
MENU CLOSE

Η Αθήνα, ο Κικίλιας και το City Break

13.05.2023 12:53
kikilias_inside_1

Πώς κάνεις την Αθήνα, από απλή «στάση» για τους ταξιδιώτες και τουρίστες, πριν μεταβούν στα πανέμορφα ελληνικά νησιά για διακοπές, να γίνει και η ίδια τουριστικός προορισμός και μάλιστα 12 μήνες το χρόνο;

Με το «City Break», λέει ο αρμόδιος υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος στην Α’ Αθήνας, Βασίλης Κικίλιας, δηλαδή, με τη σωστή προβολή της «Πόλης των Πόλεων», όπως τη χαρακτηρίζει, ως ιδανικό προορισμό για απόδραση το Σαββατοκύριακο και με σημαντικές εμπορικές συμφωνίες, όπως απευθείας πτήσεις.

Σε βίντεο που ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα social media ο Β. Κικίλιας τόνισε ότι χάρη στο σύνολο των σχετικών δράσεων, η Αθήνα πλέον βρίσκεται στη λίστα με τις πιο ενδιαφέρουσες ευρωπαϊκές πόλεις και δέχεται επισκέπτες όλο το χρόνο, απ’ όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Ο Γκρίνμπεργκ ξέρει από… Φλωράκη;

Λίγα σπίτια, κλειστά, παλαιωμένα και πανάκριβα στην Ελλάδα

«Ελλάδα #μεΠΑΣΟΚ»: Με memes η νέα καμπάνια του ΠΑΣΟΚ για τη… νεολαία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:50