search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:01
MENU CLOSE

Καινούργιου κατά γνωστού περιοδικού – «Βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα – Το θεωρώ ανήθικο» (Video)

16.05.2023 11:41
kainoyrgioy-new

Την έντονη δυσαρέσκειά της στον αέρα της εκπομπής της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου αναφορικά με τη θεματολογία γνωστού lifestyle περιοδικού.

Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμά του σύμφωνα με το οποίο η Μαρία Καρρά και χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, ζώντας με νέο σύντροφο στο Μαϊάμι.

Χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της, η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι πολύ συχνά το εν λόγω περιοδικό δημοσιεύει ψευδείς ειδήσεις σχετικά με την ίδια, κάνοντας λόγο για αισχρό και ανήθικο περιεχόμενο.

«Στο συγκεκριμένο περιοδικό εγώ κάθε βδομάδα είμαι έγκυος, κάθε βδομάδα χάνω ένα παιδί, κάθε βδομάδα έχω 100 εραστές, όπως και για όλους μου τους συνεργάτες. Ο Ανδρέας πεθαίνει κάθε βδομάδα, ο ένας είναι έτσι και ο άλλος αλλιώς.

Επειδή το ανέφερες, θα ήθελα αυτό το περιοδικό να μην ξαναναφερθεί στη δική μου εκπομπή. Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, εφόσον το είπε το εν λόγω έντυπο, άρα δεν ισχύει. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε το θέμα, σου λέω εγώ ότι δεν ισχύει.

Δεν έχει να κάνει με την κυρία Καρρά, δε τη γνωρίζω ούτως ή άλλως. Απλά, επειδή κάθε βδομάδα περνάω από ένα περίπτερο και το βλέπω ακόμα και σε κομμωτήρια, εκνευρίζομαι γιατί βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα. Όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Το θεωρώ ανήθικο να παίζει σε οποιαδήποτε εκπομπή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, εμφανώς ενοχλημένη.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Στο νοσοκομείο η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη – «Η ζωή άλλωστε δεν είναι δίκαιη»

Μιμή Ντενίση: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης της – «Σου χρωστάω όλη μου τη ζωή» (Photos)

Κωνσταντίνος Δέδες: «Επί 2 μήνες δεν πατούσε άνθρωπος στο ιατρείο μου – Κέρδισα λαχείο και πλήρωσα το νοίκι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:01