search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:27
MENU CLOSE

Βρετανός παρουσιαστής άναψε τσιγάρο κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής (video)

16.05.2023 11:25
tsigaro-parousiastis-new

Ο Mark Dolan, κατά τη διάρκεια ζωντανής ειδησεογραφικής εκπομπής στο κανάλι GB News, άναψε χωρίς καμία συστολή το τσιγάρο του ενώ ήξερε πως ήταν ακόμα στον «αέρα».

Η κίνησή του αυτή δεν ήταν τυχαία καθώς ο παρουσιαστής ήθελε να επικρίνει την πρόταση του Εργατικού Κόμματος για απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους.

Η «συμβολική» του πράξη δίχασε με ορισμένους να την επικρίνουν και άλλους να την επευφημούν ως μία τολμηρή δήλωση ατομικών δικαιωμάτων.

Η συζήτηση γύρω από το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους συνεχίζεται χρόνια, με τους υπέρμαχους του αντικαπνιστικού νόμου να υποστηρίζουν ότι το κάπνισμα αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και άρα πρέπει να απαγορευτεί σε όλους τους δημόσιους χώρους.

Στον αντίποδα, οι υπέρμαχοι καπνιστές υποστηρίζουν πως το κάπνισμα είναι προσωπική επιλογή και θέμα ατομικών δικαιωμάτων και ότι θα πρέπει να τους επιτρέπεται να καπνίζουν σε καθορισμένους ανοιχτούς χώρους.

Σε όσους αντέδρασαν και τον χαρακτήρισαν ανεύθυνο, ο Dolan υπερασπίστηκε τις ενέργειές του, δηλώνοντας ότι απλώς ασκούσε το δικαίωμά του να καπνίζει και ότι δεν έβλεπε κανένα κακό στο κάπνισμα στον αέρα.

Διαβάστε επίσης:

Τζορτζ Σόρος: Είμαι ζωντανός και υγιής – Ψέματα ότι έπαθα καρδιακή προσβολή (Photos)

Σουδάν: Κλιμακώνονται οι βομβαρδισμοί – Σφοδρές μάχες στο Χαρτούμ

Μιανμάρ: Τουλάχιστον 41 νεκροί και 100 αγνοούμενοι από τον κυκλώνα Μόκα (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 08:20