search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:54
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε το κονδύλι για την κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό

17.05.2023 14:25
Votanikos_new

Σε… τροχιά Βοτανικού μπαίνει ο Παναθηναϊκός, καθώς εγκρίθηκε το κονδύλι για την κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στην περιοχή.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, ο Άδωνις Γεωργιάδης έλαβε σήμερα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού το «Comfort Letter» που επιτρέπει στον δήμο Αθηναίων να υπογράψει τη σύμβαση, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του έργου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης έλαβε σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού το “Comfort Letter” που επιτρέπει στον Δήμο Αθηναίων να υπογράψει τη σύμβαση, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του έργου του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε:

“Σήμερα επιλύθηκε η τελευταία εκκρεμότητα για την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου της διπλής ανάπλασης και της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό. Εύχομαι σε όλους τους κατοίκους των Αθηνών και κυρίως στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, τα επόμενα χρόνια, να απολαμβάνουν το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού που επιτέλους καταφέραμε να ξεκινήσει η κατασκευή του. Συγχαίρω τις υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που χειρίστηκαν το θέμα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, ευχαριστώ την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το “Comfort Letter” και προχωράμε για να δώσουμε στην Αθήνα ένα πολύ μεγάλο έργο που θα αλλάξει την εικόνα της πόλης”».

Διαβάστε επίσης:

Πόλο: Πρωταθλητής για 11η σερί χρονιά ο Ολυμπιακός (Photos/Video)

Γιαννακόπουλος: «Υπογράφηκε η σύμβαση με το ΟΑΚΑ – Ο Παναθηναϊκός έχει πια το δικό του σπίτι»

Κάλπες και στο Final Four της Euroleague: Σε Κάουνας και Βίλνιους για να ψηφίσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:53