search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:38
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες (Video)

18.05.2023 11:21
ekloges_oura

Άστατος θα είναι ο καιρός την Κυριακή 21 Μαΐου, ημέρα των Εθνικών Εκλογών με βροχές σε ολόκληρη τη χώρα, μικρή πτώση της θερμοκρασίας και μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου, οι πολίτες θα οδηγηθούν στις κάλπες με συννεφιά και τοπικές βροχές, επισημαίνοντας ότι σίγουρα δεν θα είναι μια μέρα με καταγάλανο ουρανό και υψηλές θερμοκρασίες.

«Πριν από 4-5 μέρες φαινόταν ότι τουλάχιστον την ημέρα της Κυριακής θα πάμε με πολύ ήπιες καιρικές συνθήκες. Τα τελευταία δύο τρεξίματα των μοντέλων έφεραν τούμπα την κατάσταση και φαίνεται ότι μάλλον πάμε για μία Κυριακή των εκλογών και στα Επτάνησα και στα ηπειρωτικά τμήματα, αλλά και στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Προφανώς και της Αττικής συμπεριλαμβανομένης κατά διαστήματα, μην περιμένουμε ραγδαίες βροχές. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι Κυριακή με τον καταγάλανο ουρανό, με τις πολύ αυξημένες θερμοκρασίες.

Από το ύψος της Αττικής και νοτιότερα μέχρι και την Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα έχουμε αρκετά έντονη μεταφορά σκόνης, δηλαδή μία θολούρα στην ατμόσφαιρα,θα πρέπει να περιμένουμε μία πιο μουντή μέρα. Θα έχει κάποιες τοπικές βροχούλες, αλλά όχι κάτι το συγκλονιστικό, όχι ραγδαία που θα δημιουργήσουν πλημμυρικά φαινόμενα και προβλήματα».

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Κασιδιάρης: Κανένα παράπτωμα δεν είδε το συμβούλιο των φυλακών για τα διαγγέλματα μίσους

Κρήτη: Ασυνείδητος οδηγός μπλοκάρει πόρτα σπιτιού και ο ιδιοκτήτης του αφήνει οργισμένο σημείωμα (photos)

Άγιος Παντελεήμονας: Σύλληψη 42χρονου για τον βιασμό 17χρονης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:34