search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:05
MENU CLOSE

Συνελήφθη στην Ίμπιζα η κόρη του Μικ Τζάγκερ

18.05.2023 20:30
jade jagger

Ο Τζέιντ Τζάγκερ, κόρη του θρυλικού Μικ Τζάγκερ, κατηγορείται ότι προκάλεσε επεισόδιο όντας μεθυσμένη και φέρεται να επιτέθηκε σε αρκετούς αστυνομικούς στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Η 51χρονη κόρη του ροκ σταρ συνελήφθη την Τετάρτη αφού φέρεται να έγινε «πολύ επιθετική και βίαιη» με τους αστυνομικούς που προσπάθησαν να μεσολαβήσουν σε έναν καβγά στον οποίο συμμετείχε, μέσα σε ένα εστιατόριο.

Η Τζέιντ και ο συνοδός της φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή «κάποιου είδους ουσίας».

Εκτός από τη διαμάχη με την αστυνομία, η Βρετανίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων και ο φίλος της ήρθαν σε διαμάχη με το προσωπικό του εστιατορίου, με το τελευταίο να τους «φωνάζει, να τους απειλεί και να τους προσβάλλει», σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Όταν έφτασαν οι αρχές, ο σύντροφος της Τζέιντ φέρεται να επιτέθηκε στους αστυνομικούς – συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας αστυνομικού την οποία έσπρωξε.

Η Τζέιντ, εν τω μεταξύ, ακούστηκε να φωνάζει «ηλίθια αστυνομία» και άλλα αγενή σχόλια, σύμφωνα με την έκθεση των ισπανικών αρχών.

Δεν είναι σαφές εάν εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κράτηση, αλλά ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι αναμένεται να «οδηγηθεί στη δικαιοσύνη» κάποια στιγμή την Πέμπτη.

Ο φίλος του πρώην μοντέλου φέρεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα, καθώς ήταν «τόσο αναστατωμένος και νευρικός» λόγω των ουσιών που φέρεται να χρησιμοποίησε.

Ο άνδρας τσακώθηκε και με το προσωπικό του νοσοκομείου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η ταυτότητά του δεν αποκαλύφθηκε, αλλά η Τζέιντ εθεάθη πρόσφατα με τον Anthony Hinkson – μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης:

Ροζ Πάνθηρας: Έρχεται remake με τον Έντι Μέρφι να είναι ο «Επιθεωρητής Κλουζώ»

Ηλίας Μαμαλάκης: Μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του – «Ήμουν στα όρια του θανάτου»

Θάλεια Ματίκα για #metoo: «Όποιος πήγε να αρθρώσει διαφορετική άποψη, κατακρεουργήθηκε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:05