search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:14
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ζωή μετά την κηδεμονία -Προβλήματα στον γάμο της, απομάκρυνση από τους γιους της (Videos/Photos)

21.05.2023 09:32
mpritnei-new

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο τηλεοπτικό δίκτυο της «Fox» φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τη ζωή της μετά την υποχρεωτική κηδεμονία, στην οποία την επέβαλε ο πατέρας της.

Οι εν λόγω πληροφορίες έβγαλε στην επιφάνεια το «TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom» επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, με τον σύζυγό της ποπ σταρ να αντιδρά -μέσα από τα Instagram stories του-, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τα άτομα από το περιβάλλον της που μίλησαν, χωρίς την άδειά της.

«Το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να μιλήσω εκ μέρους της συζύγου μου. Δεν θα το έκανα ποτέ. Σέβομαι την ιδιωτικότητά της. Γι’ αυτό δεν μιλάω τόσο πολύ και το βρήκα απολύτως αηδιαστικό για τους ανθρώπους που ήταν στη ζωή της, τη στιγμή που η ίδια δεν είχε φωνή. Πήγαν και είπαν την ιστορία της σαν να ήταν δική τους. Ήταν απολύτως αηδιαστικό», δήλωσε ο Σαμ Ασγκάρι και πρόσθεσε:

«Πώς θα πάρεις το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη επιρροή της γενιάς μας, την πριγκίπισσα της ποπ, την αγαπημένη της Αμερικής και θα την βάλεις στη φυλακή, όπου ο πατέρας της της λέει τι να κάνει, τι νερό να πιει, ποιον να δει και να τη χρησιμοποιήσει ως μηχανή που βγάζει χρήματα; Ξαφνικά μετά από 15 χρόνια, όταν είναι ελεύθερη από όλα αυτά, ξαφνικά θες να την βάλεις στο μικροσκόπιο και θα πεις εσύ την ιστορία της;»

Σύμφωνα με το βίντεο, το αφιέρωμα αυτό φέρνει στην επιφάνεια τις ανησυχίες των κοντινών της ανθρώπων, που πιστεύουν ότι η τραγουδίστρια αποτελεί κίνδυνο τόσο για τους άλλους, όσο για τον εαυτό της. 

«Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί να είναι ελεύθερη εδώ και ενάμιση χρόνο, από όταν τελείωσε η υποχρεωτική της κηδεμονία, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στη ζωή της», ακούγεται να λέει ο αφηγητής στο τρέιλερ, ενώ στο τέλος του ντοκιμαντέρ, σημειώνεται πως αν υπάρχει κάτι που μπορεί να σώσει τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς από την καταστριφή της αυτό δεν είβαι άλλο από το τραγούδι.

«Πιθανότατα να είναι ακόμα στην πρώτη πεντάδα των τοπ σταρ», αναφέρεται.

Η απομόνωσή της 

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως έπειτα από 13χρονη κηδεμονία της τραγουδίστριας από τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς κάνουν λόγο για μια προβληματική συμπεριφορά.

Ο γιατρός Ντρου Πίνσκι ισχυρίζεται ότι η Μπρίτνεϊ συχνά «φωνάζει για βοήθεια», ενώ ένας άλλος ειδικός στην ψυχική υγεία, ο Δρ Τσαρλς Σόφι, δήλωσε ότι η συνήθεια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να απομονώνεται από τον υπόλοιπο κόσμο δείχνει ανησυχητική. 

«Όταν έχεις μια ψυχική ασθένεια και απομονώνεσαι, είτε το επιλέγεις είτε πρέπει, αυτό δεν είναι καλό. Αυτή η τάση δημιουργεί ένα μέρος για να αντιδράς μόνο με τον εαυτό σου, είσαι στο κεφάλι σου όλη την ώρα», ακούγεται να λέει σε ένα σημείο του ντοκιμαντέρ.

«Η Μπρίτνεϊ ζει σε εικονική απομόνωση. Τις περισσότερες φορές, είναι μόνη της στο σπίτι της» δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός του ΤΜΖ.

Κοιμάται για μέρες

«Μερικές φορές κοιμάται για μέρες. Για παράδειγμα, είναι ικανή να κοιμηθεί για τρεις ημέρες συνεχόμενα και στη συνέχεια, να παραμείνει δύο ολόκληρες ημέρες ξύπνια», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της, κάτι που βέβαια οφείλεται και στον εθισμό της από τα ενεργειακά ποτά και την καφεΐνη, όπως αποκάλυψε άλλο άτομο από τον κύκλο της. Σημειώνεται ότι η συνήθεια αυτή συναντάται συχνά σε άτομα που πάσχουν από ψυχικές ασθένειες.

Όπως είπε «κάνει μόνο αυτό που την κάνει να νιώθει χαρούμενη και ζωντανή». «Το μυαλό μου είναι απασχολημένο και μερικές φορές, μπορεί να αποτελεί έναν εύκολο στόχο για μπελάδες. Μου έλεγαν εδώ και χρόνια ότι δεν μπορώ να πιω ούτε καφέ και τώρα που μπροώ, είναι καμάρι μου», δήλωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, απαντώντας σε αυτούς τους ισχυρισμούς

Δεν βλέπει πλέον τους γιους της

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Μπίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις σκέψεις της αναφορικά με τη σχέση της με τα παιδιά της.

«Τα παιδιά μου τώρα, ισχυρίζονται ότι “δεν είμαι αρκετά καλή και θέλω προσοχή”. Θέλω να με ακούσουν και είμαι θυμωμένη. Αλλά φοβάμαι να σας ενημερώσω, δεν είμαι πρόθυμη να σας δω μέχρι να νιώσω ότι με εκτιμούν».

Όπως όλα δείχνουν, οι τολμηρές αναρτήσεις που κάνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην κατάληξη της σχέση της με τους γιους της με τη σταρ να δημοσιεύει συχνά γυμνά στιγμιότυπα, προκαλώντας αντιδράσεις ακόμα και από το κοινό της.

«Δεν νομίζω πως θα ήθελα να ήμουν στη θέση τους και να ανησυχώ μήπως όλοι μου οι φίλοι και συμμαθητές θα έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες της μητέρας μου» δήλωσε στο ντοκιμαντέρ του ΤΜΖ πηγή που είναι κοντά στην τραγουδίστρια και τους γιους της

Μετά από όλα αυτά, όλα δείχνουν πως οι δύο γιοι της θα μετακομίσουν μόνιμα με τον πατέρα τους, Κέβιν Φέντερλαϊν και τη θετή τους μητέρα, Βικτόρια στη Χαβάη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πηγές που μίλησαν στη Marca, ο πρώην σύζυγος της ποπ σταρ επικοινώνησε με τον δικηγόρο του, Μαρκ Βίνσεντ Καπλάν προκειμένου να συζητήσει με τον δικηγόρο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκαρτ και να της μεταφέρει το αίτημά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κέβιν Φέντερλαϊν θα περιμένει απάντηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας και σε πρίπτωση που η πρώην συζυγός του δεν συμφωνήσει να μετακομίσουν τα παιδιά μαζί του στη Χαβάη, εκείνος θα καταφύγει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες και θα ζητήσει άδεια από τον δικαστή.

Μάλιστα, το αίτημα είναι πιθανό να ικανοποιηθεί καθώς η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν έχει δει τα παιδιά για παραπάνω από έναν χρονο και τα ίδια επιθυμούν να φύγουν από την πόλη. Βέβαια, θεωρείται απίθανο να πραγματοποιηθεί δίκη, καθώς η σταρ αναμένεται να συμφωνήσει με την κίνηση.

Τα «σύννεφα» στον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι

τα προβλήματα, όμως, για τη Μπρίτνεϊ δεν σταματούν, καθώς και ο γάμος της με τον Σαμ Ασγκάρι φαίνεται ότι περνά μια σοβαρή κρίση.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Slumber Party». Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης της έκανε πρόταση γάμου, τον Σεπτέμβριο του 2021. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2022. 

Ωστόσο, ο έρωτάς τους φαίνεται πως δεν έμεινε ανεπηρέαστος από τη συμπεριφορά της ποπ σταρ. Όπως αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ, το μοντέλο και γυμναστής δεν μένει πλέον, συχνά στο ίδιο σπίτι, καθώς φοβάται ακόμα και για τη σωματική του ασφάλεια.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού ισχυρίζονται ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι συχνά, μπαίνουν σε καβγάδες, ενώ χρειάστηκε να παρέμβει ακόμα και η αστυνομία για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Μετά τις φήμες αυτές, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θέλησε να δώσει την απάντησή της, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνονται εκείνη και ο σύζυγός της. Σε κάποια πλάνα, το ζευγάρι φαίνεται να ποζάρει στον φακό ή να περπατά μπροστά στον κήπο του σπιτιού του, ενώ σε κάποια άλλα, ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά μαζί του.

«Εντάξει λοιπόν, είμαι περήφανη για τα λουλούδια μου!!! Ήμουν αρκετά μετριόφρων για το σπίτι μου !!! Επανασχεδιάζω το σπίτι μου !!! Νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι με έναν τόσο απίστευτο σύζυγο που με εμπνέει κάθε μέρα!!! Να έχετε μια λαμπρή μέρα φίλοι μου και ο Θεός μαζί σας !!!», έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Παντρεύτηκε ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου

Ντούα Λίπα – Ρομέν Γαβράς: Πρώτη δημόσια εμφάνιση στις Κάννες

Ράλλη: «Μετά τη γέννα, πήγα σε ψυχίατρο και πήρα φάρμακα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:09