search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:35
MENU CLOSE

Χανιά: Πήγε στην κάλπη στα 98 του – «Μπορεί να ψηφίσω άλλη μια φορά» (photo/Video)

21.05.2023 16:44
PAPPOUS2
flashnews.gr

Ο κ. Στρατής δύο χρόνια πριν φτάσει τα…100 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα κάνοντας και εκτίμηση για το πόσες φορές πιστεύει ότι θα ψηφίσει ακόμη.

Όσο λειτουργεί το μυαλό πρέπει να πηγαίνουμε να ψηφίζουμε, είναι η πεποίθηση του κ. Στρατή Τσουράκη με καταγωγή από τον Αποκόρωνα Χανίων, ο οποίος το πρωί της Κυριακής έδωσε για άλλη μια φορά το παρών ενώπιον της εκλογικής κάλπης στο 283 εκλογικό τμήμα Αγίου Ιωάννη, αναφέρει το flashnews.gr

Όπως εκτίμησε ότι μπορεί να ψηφίσει άλλη μια φορά, αν και δημοσιογράφοι και παρευρισκόμενα μέλη της εφορευτικής επιτροπής του ευχήθηκαν να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα πολλές φορές ακόμη.

«Ψήφισα, μπορεί να ψηφίσω άλλη μια φορά….. Εφ’ οσον λειτουργεί το μυαλό μου, μην πούμε 400, ας πούμε 420 θα ψηφίζω» είπε χαρακτηριστικά ο 98χρονος Χανιώτης.

Διαβάστε επίσης:

Έκλογες 2023: Πέταξαν…φυτοφάρμακα σε εκλογικό κέντρο στο Μεσολλόγι

Ιεράπετρα: I.X. παρέσυρε τρεις ανθρώπους – Στο νοσοκομείο 3χρονο παιδί

Καρδίτσα: Τους έπιασαν με «σταυρωμένα» ψηφοδέλτια, χρήματα και ταυτότητες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:34