search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:50
MENU CLOSE

Ψήφισε στην Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας – «Ελπίζουμε το βράδυ να γιορτάζει ο ελληνικός λαός» (Video)

21.05.2023 10:42
tsipras_new

Στις 10:25 έφτασε στην Κυψέλη το πρωί της Κυριακής (21/5) για να ψηφίσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στο 14ο εκλογικό διαμέρισμα, 27o και 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών στην οδό Χιλιανδαρίου 2-4.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε ευδιάθετος και χαμογελαστός ενώ περίμενε στην ουρά για να έρθει η ώρα του να ψηφίσει.

«Χρόνια Πολλά στους Κωσταντίνους, τις Κωνσταντίνες και τις Ελένες. Ελπίζουμε μαζί τους το βράδυ να γιορτάζει ο ελληνικός λαός. Να αφήσουμε πίσω μία δύσκολη τετραετία», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι πολίτες έχουν στα χέρια τους τη δυνατότητα να γίνει πράξη το πλειοψηφικό αίτημα να αλλάξει πορεία η χώρα. Να αφήσουμε πίσω μια σκληρή, δύσκολη τετραετία ανισοτήτων, αδικίας, αισχροκέρδειας, εργασιακής ανασφάλειας, πλειστηριασμών, αναξιοπρέπειας για τους συνταξιούχους, στοχοποίησης για τους νέους ανθρώπους. Να αφήσουν πίσω τους μια κυβέρνηση αλαζονική που δεν νιώθει τις ανάγκες των πολλών και να ανοίξουν το δρόμο για μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής δικαιοσύνης. Για να υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Μια κυβέρνηση η οποία θα έχει νέα πρόσωπα, κυρίως όμως νέο ήθος και ύφος διακυβέρνησης», πρόσθεσε.

«Η Αλλαγή είναι σήμερα στα χέρα του λαού μας», υπογράμμισε καταληκτικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Αναφερόμενος στους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους πολίτες «να αφήσουν πίσω τους μια κυβέρνηση αλαζονική και να ανοίξουν τον δρόμο σε μία κυβέρνηση με νέα πρόσωπα» και υπογράμμισε πως «η αλλαγή είναι στα χέρια του λαού μας».

Διαβάστε επίσης:

Στη Λαμία ψήφισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας (Video)

Καταγγελία Τσαπανίδου για τον «μηχανισμό προπαγάνδας της ΝΔ»

Στο Πέραμα ψήφισε ο Γιάνης Βαρουφάκης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:50