search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:59
MENU CLOSE

Η Σία Κοσιώνη έκοψε το κάπνισμα: «Τα κατάφερα»

31.05.2023 21:57
kosiwni

Μέσα από τα social media επέλεξε η Σία Κοσιώνη να προχωρήσει σε μια προσωπική εξομολόγηση το απόγευμα της Τετάρτης 31/5. Αφορμή στάθηκε η Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει κάθε λόγο και δικαίωμα να αισθάνεται υπερήφανη καθώς… έκοψε το κάπνισμα.

Ειδικότερα, η Σία Κοσιώνη όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instragram: «Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, ήρθε η στιγμή να σας πω ότι τα κατάφερα! Πιστέψτε με, δεν μου το είχε κανείς. Και πρώτα από όλα δεν μου το είχα εγώ η ίδια. Κάπνιζα πολύ και από μικρή. Ακόμη και σήμερα οι φίλοι μου δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι η Σία δεν καπνίζει».

«Όμως, ναι, η Σία δεν καπνίζει πια και το οφείλει στον Κώστα της που πρώτος το κατάφερε δείχνοντάς μου τι θα πει αποφασιστικότητα και πείσμα, στην σπουδαία Παρασκευή Κατσαύυνου, καθηγήτρια πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ που με την εμπειρία και την επιστημονική της κατάρτιση μας έδειξε τον τρόπο και φυσικά στον μικρό μου Δήμο που ήταν δίπλα μου και με υποστήριζε σε κάθε βήμα παρακολουθώντας τους στόχους μου».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μαργαρίτης: Έχω χάσει αδελφό πέντε – έξι χρονών από την πείνα (Video)

Η Sia αποκάλυψε ότι ανήκει στο φάσμα του αυτισμού

Μαρία Μενούνος: Προσευχήθηκε στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα – «Μόλις γονάτισα άκουσα χτυπήματα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:57