Θεσσαλονίκη: Έντονη καταιγίδα προκάλεσε πλημμύρες σε υπόγεια, ισόγεια και τροχαία ατυχήματα (Photos/Videos)
Εξήντα κλήσεις δέχτηκε μέσα σε λίγη ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε το μεσημέρι στην πόλη.
Σημειώνεται ότι η έντονη καταιγίδα που έπληξε και το κέντρο της Θεσσαλονίκης προκάλεσε προβλήματα και στην κυκλοφορία.
Στη Μουδανιών νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα. Συγκεκριμένα, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Θεσσαλονίκη λίγο πριν την έξοδο για τον περιφερειακό. Από το τροχαίο υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.
Πρόβλημα δημιουργήθηκε και στην Τούμπα, καθώς λόγω της βροχής έχουν μαζευτεί λάσπες και πέτρες στο τούνελ της εξόδου από τον περιφερειακό προς την οδό Διαγόρα. Σύμφωνα με την αστυνομία η κυκλοφορία στο σημείο δεν έχει διακοπεί, αλλά διεξάγεται με μεγάλες δυσκολίες.
Κατάπτωση χωμάτων στον Περιφερειακό – Στο σημείο μηχανήματα της Περιφέρειας
Την ίδια ώρα κυκλοφοριακά ζητήματα ανακύπτουν και στην Περιφερειακή Οδό, ιδιαίτερα στο ύψος των Κωνσταντινουπολίτικων, όπου λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης παρατηρήθηκε κατάπτωση χωμάτων.
Ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης, ανέφερε στο ThessToday.gr ότι μετά τις κλήσεις των πολιτών τα μηχανήματα βρίσκονται ήδη στο σημείο και προχωρούν στην απομάκρυνση των χωμάτων, ώστε η διέλευση των υπολοίπων οχημάτων να διεξάγεται απρόσκοπτα – έως ότου αποκλιμακωθεί το έντονο καιρικό φαινόμενο.
Διαβάστε επίσης:
Κάρπαθος: Η απάντηση του εστιατορίου που τηγάνισε ζωντανά ψάρια