search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:00
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις για την Τράπεζα Θεμάτων: Η ΝΔ οφείλει απαντήσεις και όχι νέα ψεύδη με σενάρια επιστημονικής φαντασίας

02.06.2023 23:51
siriza-new

«Πειστική απάντηση και όχι αστείες δικαιολογίες», ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, από τη ΝΔ για «το φιάσκο με την τράπεζα θεμάτων», επικαλούμενος την ανακοίνωση της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδος.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Εδώ και 4 ημέρες η ΝΔ και ο προπαγανδιστικός της μηχανισμός κατασκευάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να δικαιολογήσουν το φιάσκο με την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων. Ωστόσο, έρχεται σήμερα η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας με ανακοίνωσή της να διαψεύσει κατηγορηματικά και με στοιχεία ότι η Τράπεζα Θεμάτων δήθεν έπεσε μετά από ‘πρωτοφανή επίθεση από χάκερς.

Στην ανακοίνωση της μάλιστα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «κατά πάσα πιθανότητα βρισκόμαστε και πάλι μπροστά στα αποτελέσματα της προχειρότητας, της έλλειψης σοβαρότητας, της έλλειψης σωστής μελέτης σχεδίασης και αποτίμησης ρίσκου».

Κλείνοντας υποστηρίζει ότι «το ζήτημα είναι ότι χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες βίωσαν μια απαράδεκτη ταλαιπωρία και η ΝΔ αντί να απολογηθεί ψάχνει ως συνήθως τις ευθύνες αλλού».

Διαβάστε επίσης:

Aνδρουλάκης: Φορολογική δικαιοσύνη και δίκαιη ανάπτυξη για όλους

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Οι μάσκες έπεσαν – Ούτε κοστολόγηση, ούτε debate από τη ΝΔ

Άρειος Πάγος: Ξαναδήλωσε ο Κασιδιάρης τους «Έλληνες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:00