search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:44
MENU CLOSE

Τέμπη: Δίωξη και στον συνδικαλιστή που υποδυόταν τον επιβάτη (Video)

02.06.2023 17:18
OSE1

Αντιμέτωπος με κακουργηματικές διώξεις βρίσκεται από σήμερα ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων & Ηλεκτροκίνησης στον ΟΣΕ, Ζαχαρίας Στουρνάρας, καθώς συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πέντε στελέχη στα οποία ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.

O συνδικαλιστής έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό καθώς σε δύο περιπτώσεις πρωταγωνίστησε με αρνητικό τρόπο στα ΜΜΕ στον απόηχο του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, με 57 νεκρούς.

Την πρώτη φορά τον είδαμε στο πλευρό του τότε υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου, στο σταθμαρχείο της Λάρισας. Είναι ο άνθρωπος που «έβαλε τέλος» στις δηλώσεις του σταθμάρχη μετά από σχετικό αίτημα του υφυπουργού καθώς τον διέψευδαν πανηγυρικά για την ύπαρξη τηλεδιοίκησης και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση.

Τη δεύτερη φορά τον είδαμε σε ρεπορτάζ του Alpha, να υποδύεται τον επιβάτη και να διαβεβαιώνει για την ασφάλεια των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών, κατά την επανεκκίνηση των δρομολογίων μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Βεβαίως – βεβαίως, πολύ ασφάλεια παιδιά» είχε δηλώσει, προσθέτοντας ότι «Τώρα πάω μέχρι Οινόη, το παίρνω άνετα»…

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο Λιμενικό: Συγκρούστηκαν δύο φορτηγά πλοία στα ανοιχτά της Χίου

Θεσσαλονίκη: «Έσπασε» τα ισόβια 47χρονος που έκαψε τους γονείς του το 2020

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για ελλείψεις στην πυροπροστασία του ΑΠΘ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24