ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 23:15
MENU CLOSE

Λιονέλ Μέσι: Στο Παρίσι για τις υπογραφές αντιπροσωπεία της Αλ Χιλάλ

05.06.2023 10:20

Η διοίκηση της Αλ Χιλάλ ταξίδεψε στο Παρίσι για να υπογράψει με τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι, το -μακράν- κορυφαίο συμβόλαιο όλων των εποχών, είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων δύο πηγές που γνωρίζουν καλά το θέμα.

Ο αποχαιρετισμός του Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν, ιδιοκτησίας του Κατάρ, επιβεβαιώθηκε από τον σύλλογο. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής αποδοκιμάστηκε από μερίδα παριζιάνων οπαδών κατά τη διάρκεια και μετά την τελευταία εμφάνιση με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Γαλλίας, που ηττήθηκε εντός έδρας (2-3) από την Κλερμόν.

«Υπάρχει αντιπροσωπεία της Σαουδικής Αραβίας στο Παρίσι με έναν στόχο: να επιστρέψει με την επίσημη έγκριση του Μέσι στην προσφορά της», δήλωσε πηγή κοντά στον σύλλογο. Άλλος αξιωματούχος, κοντά στις διαπραγματεύσεις, ανέφερε: «Αν όλα πάνε καλά ο Μέσι θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και η Αλ Χιλάλ θα το ανακοινώσει το επόμενο Σαββατοκύριακο».

Ο αρχηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής στα γήπεδα του Κατάρ ήταν επίσης στόχος της Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ η Μπαρτσελόνα ονειρευόταν την επιστροφή του. Τώρα, όμως, η επιλογή του «ψύλλου» φαίνεται ευνοϊκή για τη Σαουδική Αραβία, η οποία προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της και να προσελκύσει τουρίστες και επενδύσεις, και για να το πράξει χρησιμοποιεί και το «όχημα» του αθλητισμού.

Τους τελευταίους μήνες υπήρξε η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, ενώ χθες το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Σαουδικής Αραβίας ανέφερε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά, επισήμως εκτός Ρεάλ Μαδρίτης από το μεσημέρι της Κυριακής (4/6), έχει ήδη υπογράψει με το σύλλογο Αλ Ιτιχάντ, που εδρεύει στην Τζέντα. 

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας ομάδας της Σαουδικής Αραβίας και ο αναπληρωτής του βρέθηκαν μάλιστα στην ισπανική πρωτεύουσα για να υπογράψουν με τον ΚΒ9, που εικάζεται πως θα λαμβάνει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Η Αλ Χιλάλ, που προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Ραμπάτ τον Φεβρουάριο, χάνοντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι έτοιμη να δώσει πολλαπλάσια χρήματα στον Μέσι.

Διαβάστε επίσης:

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ανακοίνωσε με δάκρυα την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο

Basket League: Νίκη-θρίλερ για Ολυμπιακό επί του Παναθηναϊκού

Ρολάν Γκαρός: Εύκολη πρόκριση στους «8» για Τσιτσιπά

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 23:12
Exit mobile version