search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 00:45
MENU CLOSE

Μύκονος: Χειροπέδες σε επιχειρηματία και άλλα 9 άτομα για πάρτι με ναρκωτικά σε πολυτελή βίλα

05.06.2023 21:01
mykonos543- new

Συνολικά 10 άτομα συνελήφθησαν για πάρτι που έγινε σε πολυτελή βίλα στη Μύκονο που είχε μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης και που εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Μετά από πληροφορίες της ασφαλείας Μυκόνου πως σε πάρτι που θα λάμβανε χώρα στη βίλα και θα γινόταν εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους συμμετέχοντες στήθηκε επιχείρηση και το Σάββατο το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έφοδος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΙ, το εν λόγω πάρτι προβάλλονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο instagram με την ονομασία «butterfly».

Μάλιστα ο οργανωτής απέκρυπτε από τους συμμετέχοντες την ακριβή τοποθεσία του πάρτι για λόγους ασφαλείας.

Το Σάββατο μέσω ανάρτησης αποκάλυψε τον ακριβή τόπο. Αμέσως ενημερώθηκε η εισαγγελία Σύρου η οποία έδωσε το «πράσινο φως» στους αστυνομικούς να κάνουν έφοδο στη πολυτελή βίλα ώστε να ελεγχθεί ο οργανωτής και οι συμμετέχοντες αλλά και να αποκαλυφθεί αν θα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών .

Από την έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκαν χάπια, μικροποσότητες ναρκωτικών κυρίως κοκαΐνης καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.950 ευρώ. Παράλληλα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δέκα ατόμων.

Ως διοργανωτής φέρεται πασίγνωστος επιχειρηματίας των Αθηνών

Διαβάστε επίσης:

Ασπρόπυργος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά

Φωτιά τώρα στον Ασπρόπυργο: Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Έβρος: Σε επιφυλακή οι αρχές μετά την αύξηση των μεταναστευτικών ροών (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 00:42