search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:23
MENU CLOSE

Τίνα Μεσσαροπούλου: Απαντά στα σχόλια για τον σύζυγό της και τη σχέση του με τον Μητσοτάκη (Videos)

06.06.2023 10:02
messaropoyloy-new

Για τα «ατίθασα» παιδικά της χρόνια, τη συνειδητή επιλογή να ακολουθήσει τη δημοσιογραφία και τη μετάβασή της στην τηλεόραση μίλησε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show», η δημοσιογράφος και τηλεκριτικός μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης, λέγοντας τη γνώμη της χωρίς… φόβο και πάθος.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά του οποίου η απουσία θα είναι ηχηρή σύμφωνα με την ίδια, ενώ μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι δεν έπρεπε να επιστρέψει τόσο σύντομα και σίγουρα όχι στην ίδια ζώνη, καθώς η εκπομπή της κάνει μονοψήφια.

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Φέτος πιστεύω ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά συνολικά για τον ΣΚΑΙ. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να αισθάνεται κουρασμένος, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Εγώ πάντως, μετά της συνέντευξή του με την Μάρα Ζαχαρέα, του είπα να το ξανασκεφτεί. Αν του χρόνου δεν είναι, θα λείψει πολύ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει φέτος στην Ελένη δεν της αξίζει. Εγώ αν ήμουν στην θέση της, δεν θα ξαναγύριζα τόσο γρήγορα. Θα ήθελα να την δω σε κάτι άλλο, σε κάτι βραδινό. Η Ελένη είναι φανταστική στα εμπορικά, αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα δε θα συμβαδίζει το ποσοστό της τηλεθέασης με τα εμπορικά και γιατί μια Ελένη Μενεγάκη, που θεωρείτε top, να την μετράς με νούμερα τηλεθέασης και να λες σήμερα η Ελένη έκανε μονοψήφια. Θεωρώ ότι αυτός ο κύκλος εκπομπών έχει κλείσει για την Ελένη»

«Η δημοσιογραφία ήταν ο στόχος μου, ο στόχος του μπαμπά μου ήταν η Ιατρική»

«Η δημοσιογραφία ήταν ο στόχος μου, ο στόχος του μπαμπά μου ήταν η Ιατρική. Παιδίατρος εκείνος, ακτινολόγος ο θείος μου, ο αδελφός μου γιατρός.

Ήξερα ότι επειδή δεν είχα κάποιον να με βοηθήσει, θα χρησιμοποιήσω ως όπλο τις ξένες γλώσσες και θα ξεκινήσω από τα διεθνή. Γαλλικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά μιλάω.

Ο πατέρας μου δέχτηκε να γίνω δημοσιογράφος με την προϋπόθεση να μην μπω σε σχολή δημοσιογραφίας αλλά σε άλλη σχολή. Τελείωσα Γαλλική Φιλολογία. Είπα εντάξει αλλά θα με βοηθούσε να μπω σε μια εφημερίδα.

Ξεκίνησα να δουλεύω στην Απογευματινή και εκεί γνώρισα και τον άντρα μου, στα Διεθνή. Είμαστε μαζί από το 2001. Παντρευτήκαμε το 2006. Ήμουν η τελευταία που περίμενα ότι θα παντρευτώ» είπε.

Η σχέση του συζύγου της με τη ΝΔ και τα επικριτικά σχόλια

Αναφερόμενη στη σχέση του συζύγου της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα σχόλια που μπορεί να γίνονται εις βάρος της είπε: «Ο σύζυγός μου είναι γενικός γραμματέας της Βουλής και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Έχουν γραφτεί πράγματα. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο για να ειπωθεί κάτι. Όταν πήγα στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν ήταν ο άντρας μου σε αυτή τη θέση, δεν ήταν καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόεδρος της ΝΔ.

Έχουμε πορευτεί μαζί και οι δύο άμισθοι σε μια εφημερίδα. Έχουμε περάσει διάφορες φάσεις. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο ένας “έγινε” από τον άλλον.

Κάποιος που θέλει να πει την κακία του θα την πει. Δεν μπορείς να είσαι παντού αρεστός. Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου το να είμαι αρεστή. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να μου καταλογίσει κανείς είναι ότι αυτό που λέω δεν είναι η αλήθεια μου.

Ο σύζυγός μου στεναχωριέται περισσότερο από μένα για αυτά που γράφονται. Πολλές φορές εκνευρίζεται με αυτά που γράφονται. Εγώ είμαι συνηθισμένη. Έχοντας μια στήλη τηλεκριτικής ξέρω ότι αυτό που κάνω θα μου κάνουν. Είμαι ανοιχτή σε σχόλια, τα καταλαβαίνω, δεν μου αρέσει η κακεντρέχια, η εμμονή και η αδικία».

Διαβάστε επίσης:

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Έπεσα σε ένα πηγάδι δυο μέρες – Ζούσα με την αναμονή του θανάτου»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ούτε Χαντίντ, ούτε Σάικ – Αυτό είναι το το 22χρονο μοντέλο που βγαίνει ο ηθοποιός (photos)

Τέιλορ Σουίφτ: Πνίγηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της – «Κατάπια ένα έντομο. Ζητώ συγγνώμη» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:23