search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:28
MENU CLOSE

Στη «ροζ» Ροδόπη η Ντόρα: «Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»

09.06.2023 21:06
mpakogianni rodopi

Επίσκεψη στη Ροδόπη, τον μόνο νομό που στις εκλογές της 21ης Μαΐου «βάφτηκε» ροζ, πραγματοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κα Μπακογιάννη ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία από τη μουσουλμανική κοινότητα της Ροδόπης, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε ευθέως την απογοήτευσή της για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς που έδινα μάχη με όλους αυτούς στην Αθήνα για διάφορα θέματα της μειονότητας», είπε απευθυνόμενη στους κατοίκους.

«Αντ’ αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, διότι αν εσείς δεν με στηρίξετε εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο. Στην Αθήνα δεν είναι όλοι σαν εμένα που αγαπάω τη μειονότητα. Τώρα η κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση της ΝΔ. Τους βουλευτές τους βγάλατε, τώρα πρέπει να βγάλετε κόμμα και αυτό είμαστε εμείς. Έφερα στα Χανιά 41% που ποτέ εκεί ιστορικά δεν έχουν ψηφίσει τη ΝΔ, ούτε όταν ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός, και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Γι’ αυτό ήρθα εδώ για να περάσει το μήνυμα τώρα.  Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», τόνισε.

Απευθυνόμενη σε πιστούς που μόλις είχαν εξέλθει από τέμενος του οικισμού, μετά το πέρας της προσευχής, η κ. Μπακογιάννη τους κάλεσε να στείλουν ένα «δυνατό μήνυμα» δια της ψήφου τους.

«Ήθελα πάρα πολύ να έρθω σήμερα εδώ γιατί ήθελα αυτό το μήνυμα να το πω κι εγώ. Άκουσα ότι υπήρχαν πολλές αμφιβολίες για το αν θα είναι κυβέρνηση η ΝΔ ή όχι. Σήμερα ξέρετε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η παρουσία μου εδώ σήμερα είναι γιατί θέλω από εσάς τη ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί αυτό θα μας δώσει φτερά, θα μας δώσει δύναμη, τη δυνατότητα να πάμε και να υπερασπιστούμε τα θέματα που σας απασχολούν. Να  δώσετε ψήφο στη ΝΔ ως μειονότητα είναι ένα πάρα πολύ δυνατό μήνυμα για τη δουλειά που θα κάνουμε αύριο. Σκεφτείτε το καλά. Ρωτήστε και τις γυναίκες σας και δώστε μας τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να υπερασπιζόμαστε τα θέματα της μειονότητας. Να είστε καλά και ελπίζω τα αποτελέσματα της Οργάνης να με δικαιώσουν», είπε προς τους συγκεντρωμένους κατοίκους.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Κατέθεσε στεφάνι στο Κιλελέρ (Photos)

Μάντζος: Ο Μητσοτάκης απέσυρε τον Πνευματικό γιατί «μαρτύρησε» ότι η απαξίωση του ΕΣΥ είναι επιλογή της ΝΔ

Σκέρτσος: Ξαναζεσταμένο φαγητό σε καινούριο «πιάτο» το «νέο» παλιό οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 17:21