search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:21
MENU CLOSE

Αθηνά Λινού: Η απάντηση και το βίντεο της συνέντευξης

10.06.2023 15:13
athina_linou

Διαχωρίζει τη θέση της στα ζητήματα αντιμετώπισης των καρκινοπαθών από τον Σπύρο Πνευματικό επιχειρεί η Αθηνά Λινού.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε βίντεο από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από 7 χρόνια και έγραψε: «Επειδή κάποιοι λένε ότι έχω την ίδια αντιμετώπιση στα θέματα καρκίνου με τον κ. Πνευματικό, δείτε μόνοι σας εδώ όλη τη συνέντευξη που έκανα ως γιατρός πριν 7 χρόνια».

«Πολλοί από μας έχουμε ζήσει τη δύσκολη απόφαση του πώς να υποστηρίξουμε τον άνθρωπό μας στα τελευταία του. Αυτές οι αποφάσεις δεν βασίζονται σε αναλύσεις οικονομικού κόστους-οφέλους, αλλά είναι θέματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αγάπης», τόνισε η Αθηνά Λινού.

Και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό άλλωστε είπα τότε ότι πρέπει να παρέχουμε περισσότερη υποστήριξη και για τον ασθενή και για τους συγγενείς του. Σε όλη μου την καριέρα, η αντιμετώπισή μου στα θέματα υγείας βασίζονται στην αξία του ανθρώπου ως προσώπου».

Νωρίτερα, απαντώντας στη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επισημάνει σε ανακοίνωση: «Όσα fake news και αν κατασκευάσει η ΝΔ, η αλήθεια είναι πως ο κ. Μητσοτάκης έχει ως κρυφή ατζέντα τη μείωση δαπανών για το ΕΣΥ και την προώθηση ασθενών στον ιδιωτικό τομέα – εάν έχουν να πληρώσουν, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ την αύξησή τους και την καθολική πρόσβαση όλων σε δημόσια δωρεάν ποιοτική περίθαλψη».

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Κάθε ψήφος που δεν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, θα ευνοεί τη ΝΔ

Μητσοτάκης: Η πίστη δεν φυλακίζεται στα όρια κάποιων μικρών κομμάτων

Κωνσταντοπούλου: Προπονητής ο αρχηγός – Μπορεί να αφήσει κάποιους στον πάγκο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:21