search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:48
MENU CLOSE

Champions League: Η ώρα του μεγάλου τελικού – Το κανάλι που θα το δείξει

10.06.2023 12:53
chl_tropaio-1024×597

Έφτασε η μεγαλύτερη στιγμή της ποδοσφαιρικής σεζόν: Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στον τελικό του Champions League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το νταμπλ στην Αγγλία θέλει και κατάκτηση του μεγάλου τροπαίου για να κάνει το τρεμπλ και να ολοκληρώσει μια ονειρική σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Στον αντίποδα, η Ίντερ, αν και σύλλογος με μεγαλύτερη ιστορία σε επίπεδο επιτυχιών από την αντίπαλό της (μετράει τρία τρόπαια Champions League έναντι κανενός της Σίτι) είναι το ξεκάθαρο αουτσάιντερ του τελικού.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι πάντως δείχνει να μην φοβάται: «Ξέρουμε πώς θα είναι ο αγώνας. Η Σίτι είναι η πιο δυνατή ομάδα στον κόσμο, το απέδειξε σε όσα παιχνίδια έπαιξε. Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ, θα κάνουμε τα πάντα να παίξουμε έναν αγώνα με απίστευτη συγκέντρωση. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο τελικός του Champions Leagues θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1 HD, αλλά και από το MEGA στις 22:00.

Διαβάστε επίσης:

Μίλτος Τεντόγλου: Kατέκτησε την πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος στο Παρίσι

Στίβος: Ο Ίνγεμπριγκτσεν κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στον αγώνα των δύο μιλίων

Basket League: Ισοφάρισε 1-1 o Παναθηναϊκός, 67-65 τον Ολυμπιακό (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:45