search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:56
MENU CLOSE

Κονδυλάτος: Οι οικογένειες διαλύθηκαν γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας

10.06.2023 12:43
periklis_kondylatos

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Βέρτη που είπε ότι θέλει η σύντροφός του να έχει κάποια από τα στοιχεία της μητέρας του, σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor All Star εξέφρασε μάλιστα την άποψη πως πολλές οικογένειες έχουν διαλυθεί γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας.

«Μου αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας που ο άντρας δουλεύει και φροντίζει την οικογένειά του βγάζοντας το προς το ζην και έχει τη γυναίκα του βασίλισσα για να είναι στο σπίτι και να μεγαλώνει σωστά παιδιά με αρχές. Αν έχει διαλυθεί η οικογένεια, είναι γιατί η γυναίκα βγήκε στην αγορά εργασίας και έχασε αυτή τη κολώνα, την τεράστια που είχε η οικογένεια», είπε.

«Οι φίλες μου, μου λένε ότι θα ήθελαν να έχουν παντρευτεί έναν ευκατάστατο άντρα, όχι γιατί ψάχνουν σπόνσορα αλλά για να μπορούν να είναι στο σπίτι και να φροντίζουν τα παιδιά. Που είναι το κακό σε αυτό; Δεν το καταλαβαίνω. Η γυναίκα φροντίζει τον άντρα γιατί έχει τη δύναμη να το κάνει. Ποιος θα το κάνει, ο άντρας;» πρόσθεσε τέλος, ο Περικλης Κονδυλάτος.

«Με θυμώνει πάρα πολύ ο Περικλής»

«Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να τοποθετηθώ. Θα σας πω γιατί. Ο Περικλής θυμώνει πάρα πολύ και μετά βγαίνει και με βρίζει. Δε μπορώ να πω τι πιστεύω», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την προβολή του αποσπάσματος.

«Άσε που πρέπει να ξεκινήσω από τον Νίκο Βέρτη, που γνωριζόμαστε από παιδιά στη Θεσσαλονίκη. 18 χρονών τον γνώρισα εγώ τον Νίκο, πώς θα τοποθετηθώ; Και δεν είχα καταλάβει και τίποτα μέχρι τώρα από αυτές του τις απόψεις», συνέχισε.

«Εγώ το προσεγγίζω σαν μάνα και προβληματίζομαι. Λέω: να η μάστιγα της Ελληνίδας μάνας. Εμείς φταίμε, εμείς τους μεγαλώνουμε έτσι. “Πασά μου”, “αγόρι μου”, “εγώ θα σου το φέρω”, “μην κουνηθείς” και μετά πηγαίνουν σε μία γυναίκα και περιμένουν τα ίδια. Το κάνω κι εγώ ενίοτε», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι δηλώσεις Βέρτη

«Πληρότητα θα νιώσω όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι. Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω γιατί, δεν είναι ωραίο, αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής στο «Happy Day».

«Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε όταν πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας», είχε πει προκαλώντας αντιδράσεις.

Διαβάστε επίσης:

Χρηστίδου κατά Πνευματικού: Δε χρειάζεται να το’ χεις βιώσει για να νιώσεις αναγούλα

Καλομοίρα: «Τα είπα όλα στον άντρα μου πριν από τρία χρόνια»

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αυτός είναι ο λόγος που χωρίσαμε με τον Απόστολο Γκλέτσο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:56