search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:36
MENU CLOSE

Διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό: Βίντεο ντοκουμέντο με το τζιπ των δραστών

12.06.2023 21:31
jeep korydallos

Βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει την πορεία των εκτελεστών στον Κορυδαλλό ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνεται το μαύρο τζιπ να κατευθύνεται προς τον τόπο εκτέλεσης των δύο ανδρών.

Το μαύρο τζιπ Ford Kuga, φαίνεται να έχει κλαπεί στις 2 Μαρτίου 2023 από την περιοχή του Χαλανδρίου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ακαθόριστος ο αριθμός των σφαιρών που τραυμάτισαν θανάσιμα τον 38χρονο οδηγό του θωρακισμένου οχήματος, καθώς έφερε μεγάλα τραύματα τόσο στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, αλλά και στην κοιλιακή χώρα. Έτσι ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε με σαφήνεια να πει πόσες φορές τον πυροβόλησαν οι δύο κουκουλοφόροι εκτελεστές.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πάντως ότι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι του 38χρονου, καθώς βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου τζιπ και βρήκαν και ακόμη 44 εκτός του οχήματος.

Στέλεχος του ΣΚΑΪ κατέθεσε στο Ανθρωποκτονιών

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε σήμερα στέλεχος του ΣΚΑΪ, προκειμένου να δοθούν κάποιες εξηγήσεις σε σχέση με το πώς βρέθηκε το θωρακισμένο όχημα που ανήκει στον τηλεοπτικό σταθμό στην κατοχή του 38χρονου Β.Ρ. και του κουνιάδου του που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος Β.Ρ. κυκλοφορούσε με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το τελευταίο διάστημα, κάτι που ήταν γνωστό στους ανθρώπους που τον γνώριζαν. Ωστόσο, αναφέρεται ότι δεν ήταν το μόνο όχημα που χρησιμοποιούσε. Μάλιστα, αστυνομικοί εκτιμούν ότι επειδή γνώριζε ότι κινδυνεύει ήθελε ένα όχημα που να μπορεί να του παρέχει ασφάλεια, για αυτό ήθελε ένα θωρακισμένο όχημα.

Υπενθυμίζεται πως ανακοίνωση σχετικά με την φερόμενη εμπλοκή οχήματος στη μαφιόζικη εκτέλεση εξέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Ο όμιλος επιβεβαιώνει πως το αυτοκίνητο ανήκει στην Ειδήσεις Ντοτ Κομ από το 2010, αλλά είναι εδώ και καιρό παροπλισμένο και δεν υπάρχει γνώση για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. 

Η ανακοίνωση:

Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. 

Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: 2.400 κεραυνοί και μεγάλα ύψη βροχής – Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα

Ημαθία: ΕΔΕ για τον θάνατο του 8χρονου – «Το παιδί ήταν υγιέστατο» λέει ο πατέρας του

Καλαμάτα: Τι λέει ο δήμαρχος για την καταγγελία για ανάπλαση με μάρμαρα από τάφους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20