search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:13
MENU CLOSE

Νέα καταγγελία: Ταβέρνα στην Αθήνα τηγανίζει… ζωντανό αστακό (Video)

13.06.2023 19:13
astakos-new
Πηγή: Pixabay

Μετά το σάλο που είχε προκαλέσει ένα βίντεο που απεικόνιζε ψάρια να… τηγανίζονται ζωντανά στην Κάρπαθο, ένα νέο συμβάν, αυτή τη φορά με αστακό στην Αθήνα, εγείρει νέες διαμαρτυρίες.

Σε βίντεο, που έχει αναρτηθεί σε κοινωνικά δίκτυα, φαίνεται να τηγανίζονται… ζωντανοί αστακοί σε ταβέρνα στα νότια προάστια της Αθήνας και μάλιστα σε ένα κλίμα ευθυμίας, κάτι που αν μη τι άλλο προκαλεί προβληματισμό. 

«Τηγανίζει ζωντανούς αστακούς και το χαίρεται. Ταβέρνα στα νότια προάστια. Κοροϊδεύει τον επόμενο ζωντανό αστακό που θα τηγανίσει. Στέλνει απειλητικά και ειρωνικά βίντεο και τηλεφωνεί απειλώντας όποιον τον σχολιάζει αρνητικά στα βίντεο που ο ίδιος αναρτά. Εγκλήματα κατά των ζώων συνέχεια και συνέχεια, ειδεχθή και αποκρουστικά. Η Νέμεσις έχει καταγγείλει αρμοδίως και αναμένει εδώ και αρκετές μέρες να ενεργήσουν οι αρχές. Πολλές ταβέρνες έχουν σε κοινή θέα ζωντανούς αστακούς μέσα σε πάγο» αναφέρει η ομοσπονδία «Νέμεσις» στην ανάρτησή της στο Facebook.

Η «Νεμεσις», επικαλούμενη την Καθηγήτρια Κτηνιατρικής Ιχθυολογίας, ιχθυοπαθολογίας και Ευζωίας θαλάσσιων ζώων Φωτεινή Αθανασοπούλου αναφέρει πως ο πάγος καθιστά τους αστακούς ανίκανους να κινηθούν, ωστόσο παραμένουν ζωντανοί και βιώνουν μεγάλο πόνο.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: 86χρονη κατάκοιτη περιμένει ασθενοφόρο περίπου δύο 24ωρα

Πάτρα: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιών από σχολείο- Τραυματίστηκε κοριτσάκι

Σύνδρομο Ραπουνζέλ: 700 γραμμάρια τρίχας αφαίρεσαν οι γιατροί από το στομάχι της 14χρονης – Τι λέει η παιδοχειρουργός που εντόπισε το πρόβλημα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:13