search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:59
MENU CLOSE

«Σασμός» – Spoiler: Με τραγικές εξελίξεις αλλά και χαρές ολοκληρώνεται ο δεύτερος κύκλος της σειράς

13.06.2023 09:26
sasmos_spoiler_new

Θα μυρίσει μπαρούτι και θα χυθεί αίμα στο φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς «Σασμός» (Alpha) το οποίο, με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, θα μεταδοθεί σε ένα μήνα (για τις 14 Ιουλίου είναι ο προγραμματισμός).

Οι εξελίξεις καταιγιστικές και απρόσμενες διότι η Βασιλική επιμένει ο Μαθιός να παραδοθεί και να ομολογήσει. Εκείνος προκειμένου να «καθαρίσει» τα χέρια του από αίμα του Στεφανή συμφωνεί. Επειδή κάτι που ξέρουν δύο παύει να είναι μυστικό, ο Νικηφόρος γίνεται ακούσιος ωτακουστής της πράξης του Μαθιού και χάνει τον ορίζοντα από τα μάτια του. Όλα σβήνουν από μπροστά του και με αυτοματοποιημένες κινήσεις λίγο μετά ακουμπά πιστόλι στον κρόταφο του Μαθιού. Ζήτημα τιμής η μνήμη του πατέρα.

Πάνω στην ώρα στο δωμάτιο μπαίνει η Βασιλική αντικρύζει το θέαμα, πανικοβάλλεται βάζει τις φωνές στον Νικηφόρο και για να αποτρέψει το μοιραίο του λέει σχεδόν ουρλιάζοντας ότι είναι… ο πατέρας του. Και πέφτει πυροβολισμός.

Στο μεταξύ ο Ευθύμης αντιλαμβάνεται ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει σε ανησυχητικό βαθμό, όλοι έχουν πάρει αποστάσεις και η πορεία προς τη σύλληψη και τη φυλακή φαντάζει με μονόδρομο όχι πολύ μακρύ. Αντιλαμβανόμενος ότι η πορεία είναι μη αναστρέψιμη στην απελπισία του επιχειρεί να δώσει τέλος με πυροβολισμό.

Μπαλοθιές στο μεταξύ φαίνεται ότι θα πέσουν για τον Λευτέρη και τη Θοδώρα. Η σχέση τους «σφραγίζεται» ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Σε ανάλογη διαδικασία φαίνεται να βρίσκονται Αστέρης και Αργυρώ και με την παρακινούμενοι και από τον παπα-Μιχάλη. Σαν να πάει να γίνει σασμός ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες. Όλα εξαρτώνται από την τελευταία λέξη της σεναριακής μοίρας.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς: Τα σχόλιά του για την αποχώρησή του από την τηλεόραση

Netflix: Με όλο και περισσότερες ελληνικές ταινίες (Video)

ΑΝΤ1: Οι κακοποιητικές συμπεριφορές στον πυρήνα της νέας σειράς «Οι Γυναίκες της Φωτιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:56