ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:51
MENU CLOSE

Τσαπανίδου για προσλήψεις στο ΕΣΥ: Στη ΝΔ «όχι, μόνο λένε ψέματα, αλλά δεν συνεννοούνται και μεταξύ τους»

14.06.2023 17:33

«Ο κ. Σκέρτσος μέσα από μια σειρά ανακοινώσεων και δελτίων Τύπου της Πειραιώς, έκανε χθες ξεκάθαρο ότι η ΝΔ δεν θα κάνει καμία νέα καθαρή πρόσληψη, πέρα από την αναπλήρωση των αποχωρήσεων, λόγω συνταξιοδότησης», υπογράμμισε σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

«Στο μεταξύ οι πολίτες ταλαιπωρούνται στα υποστελεχωμένα νοσοκομεία», συνεχίζει, διαμηνύοντας: «Οφείλουν, λοιπόν, μια ξεκάθαρη απάντηση: πώς χωρίς να προστεθεί ούτε ένας γιατρός ή νοσηλευτής στο ελληνικό Δημόσιο, χωρίς να γίνει καμία απολύτως καθαρή νέα πρόσληψη την επόμενη τετραετία, θα μπορέσει η Νέα Δημοκρατία να καλύψει τις τεράστιες ελλείψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και στην Παιδεία, την ασφάλεια του πολίτη, την πολιτική προστασία;».

«Η μόνη αλήθεια για το πρόγραμμα της ΝΔ για την Υγεία, ήταν αυτή που άθελά του φανέρωσε ο κ. Πνευματικός: Κατάρρευση του ΕΣΥ, κατάργηση δομών, ΣΔΙΤ -Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα- σε νοσοκομεία και διαλογή ασθενών», καταλήγει η Π. Τσαπανίδου.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης, ενώ δεν ήταν πρωθυπουργός μου έστειλε απόρρητη ενημέρωση της ΕΥΠ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα παρεμβαίνω επί της διαδικασίας στο Κοινοβούλιο ως πρώην πρόεδρος της Βουλής (Video)

Σόφι Ιντ’ Βέλτ για υποκλοπές: Υπάρχουν τρεις «περίεργες» συμπτώσεις

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16
Exit mobile version