search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:37
MENU CLOSE

Πρόεδρος κόμματος Νίκης: «Καθαρίστε την πνευματική πανούκλα» – Σάλος από την ανάρτηση μίσους μετά το ναυάγιο στην Πύλο

15.06.2023 18:37
natsios komma niki- new

Τα πραγματικά του πιστεύω για τους μετανάστες αποκάλυψε σε μια ανατριχιαστική ανάρτηση ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ Δημήτρης Νατσιός, λίγες μόνο ώρες μετά το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο, που οδήγησε στον θάνατο άγνωστο αριθμό ανθρώπων.

Ο κ. Νατσιός σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Το κράτος αυτό, το ψευτορωμαίικο, καταρρέει. Καιρός να έρθει το ρωμαίικο, να κυβερνηθεί η Ελλάδα από Έλληνες». Έπειτα από λίγο, η συγκεκριμένη ανάρτηση αφαιρέθηκε από τον λογαριασμό.

Και συνεχίζει το μισανθρωπικό του παραλήρημα: «Γι αυτό το κράτος βροντοφωνάζει ο Κόντογλου: “Καθαρίστε από την πνευματική πανούκλα την δυστυχισμένη την Ελλάδα, για να μπορέσουνε να δουλέψουνε οι άξιοι δουλευταράδες. …Όλοι οι πνευματικοί σαλταδόροι έχουνε πιάσει τα πόστα”.

«Και είναι δεμένοι μεταξύ τους, όπως είναι οι κάμπιες κολλημένες η μία πάνω στην άλλη. Μόλις τις χωρίσει κανένας ψοφάνε….Τίμια αδέρφια μου, Έλληνες καθαρογεννημένοι, ξεριζώστε αυτά τα φαρμακερά βρωμοχόρταρα» καταλήγει ο πρόεδρος του κόμματος Νίκη, που διεκδικεί την είσοδό του στη Βουλή στις εκλογές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Νατσιού:

Το κράτος αυτό, το ψευτορωμαίικο,καταρρέει. Καιρός να έρθει το ρωμαίικο, να κυβερνηθεί η Ελλάδα από Έλληνες. Γι αυτό το κράτος βροντοφωνάζει ο Κόντογλου: “Καθαρίστε από την πνευματική πανούκλα την δυστυχισμένη την Ελλάδα, για να μπορέσουνε να δουλέψουνε οι άξιοι δουλευταράδες. …Όλοι οι πνευματικοί σαλταδόροι έχουνε πιάσει τα πόστα.Και είναι δεμένοι μεταξύ τους, όπως είναι οι κάμπιες κολλημένες η μία πάνω στην άλλη.

Μόλις τις χωρίσει κανένας ψοφάνε….Τίμια αδέρφια μου, Έλληνες καθαρογεννημένοι, ξεριζώστε αυτά τα φαρμακερά βρωμοχόρταρα.” #ΝΙΚΗ #Εκλογες_25_Ιουνίου

Διαβάστε επίσης:

Ακρίτα για αναβολή του ντιμπέιτ: Πρόσχημα το τριήμερο πένθος

Σκέρτσος: Αφήνουμε τον «εμπειρογνώμονα-ανακριτή» κ. Τσίπρα στην κρίση των πολιτών

Νίκος Κωνσταντόπουλος: Χυδαίες και αδίστακτες οι επιθέσεις κατά της Πλεύσης Ελευθερίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01