search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:38
MENU CLOSE

Σάνεν Ντόχερτι για τη μάχη με τον καρκίνο: «Είμαι τρομοκρατημένη» – Βίντεο πριν την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι

15.06.2023 15:59
ntoxerti
Instagram ShannenDoherty

Η διάσημη ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι η οποία δίνει σκληρή μάχη με τον καρκινό δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει πόσο δύσκολη είναι η προετοιμασία πριν την χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο κεφάλι.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην αμερικανική σειρά των 90’s «Beverly Hills, 90210» κατά διαστήματα κρατά ενήμερους τους θαυμαστές της για την πορεία της υγείας της.

Το βίντεο δείχνει τι συμβαίνει λίγα λεπτά πριν μπει στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι της, με την ηθοποιό να δηλώνει «τρομοκρατημένη».

«Προσπαθώ να είμαι γενναία»

«16 Ιανουαρίου. Χειρουργική επέμβαση. Είχα έναν όγκο στο κεφάλι μου, τον οποίο ήθελαν να αφαιρέσουν και να κάνουν βιοψία. Προσπαθώ σαφώς να είμαι γενναία, αλλά είμαι τρομοκρατημένη. Ο φόβος με συνθλίβει. Φοβόμουν όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχούσα για το αν θα αφήσω τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρέαζε. Ανησυχούσα ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο και δεν θα ήμουν πια ο εαυτός μου. «Πώς μπορεί να είναι ο καρκίνος» αναφέρει στην ανάρτησή της.

Η Ντόχερτι δημοσίευσε αυτό το βίντεο, λίγες ημέρες αφού ενημέρωσε ότι ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση στο κεφάλι της. Παράλληλα δημοσίευσε και φωτογραφίες που δείχνει πόσο δύσκολη και επώδυνη είναι η διαδικασία αυτή.

Η 52χρονη ηθοποϊός διαγνώστηκε πρώτη φορά με καρκίνο στο στήθος το 2015 ενώ το 2020 γνωστοποίησε ότι μάχεται το 4ο στάδιο του καρκίνου.

Διαβάστε επίσης:

Παπακαλιάτης για τις δηλώσεις Γκλέτσου: «Αυτά είναι κουταμάρες» (video)

Ελεονώρα Μελέτη: «Στην προηγούμενή μου ζωή είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937» (Video)

Χάρης Βαρθακούρης: «Μόνο κακό έκανε η τηλεόραση στη σχέση μας με την Αντελίνα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:38