search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:30
MENU CLOSE

Με εντυπωσιακό τρόπο κέρδισε τη «μάχη» της τηλεθέασης το Mega την Πέμπτη

16.06.2023 18:57
mega 543- new

Το μερίδιο του Mega διαμορφώθηκε χθες στο 16,5%. Το κανάλι της Συγγρού πρόσθεσε τρείς ποσοστιαίες μονάδες στο κομμάτι που του αναλογεί από την πίτα τηλεθέασης, μεταβολή θεαματική, εν μέρει αναμενόμενη.

Ένας μικρός χαμός εξελίξεων εμπεριείχε στην πλοκή του το επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς», κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την «σκάτζα βάρδια» σειρά «Μαύρο ρόδο», δεν έχει εξάλλου «Survivor all star», συνεκτιμήστε και το γεγονός ότι, αντί για τον «Σασμό», ο Alpha μετέδωσε επεισόδιο- σφήνα της σειράς «Μιστερ Μπιν» και τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ισπανίας- Ιταλίας, ζωντανά, για το nations League και όλα βρίσκουν τις εξηγήσεις τους.

Όπως για παράδειγμα το μονοψήφιο μερίδιο που είχε ο Σκάι. Ανευ «Survivor all star» ήταν θαύμα χθες που είδε το μερίδιο του να διαμορφώνεται λίγο κάτω από το 10%

Ο ΑΝΤ1, αν και έχασε πόντους, επειδή μερίδα του ανταγωνισμού είχε είτε χαμηλότερες αποδόσεις είτε μεγαλύτερες απώλειες, πλασαρίστηκε τέταρτος στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Βλέπετε, οι αρχικοί σχεδιασμοί προγραμματισμών, με μπούσουλα το ντιμπέιτ, ανατράπηκαν από τις τραγικές εξελίξεις με το ναυάγιο στην Πύλο και εν τέλει τη ματαίωση του.

Μικρή συρρίκνωση εντόπιση η Nielsen στα μερίδια των ΕΡΤ1 και Open, βελτίωση είδαν στα μερίδια τους οι ΕΡΤ3 (λόγω του 4ου τελικου αγώνα μπάσκετ για τον τίτλο του πρωταθλητή) και Μακεδονία TV.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ1: Σκηνές από τους «τίτλους τέλους» της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Χένρι Κάβιλ και Ντούα Λίπα μαζί στη μεγάλη οθόνη!

Τσουνάμι απολύσεων στα ΜΜΕ των ΗΠΑ – Ανησυχητικό ρεκόρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46