search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 11:36
MENU CLOSE

Εξαφάνιση στην Κω: «Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν» (Video)

17.06.2023 22:57
kos exafanisi polonis876- new

Συγκλονίζει ο σύντροφος της 27χρονος Αναστάζια, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς από τις 12 Ιουνίου στην Κω.

Ο σύντροφος της 27χρονης Πολωνής ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της πριν εξαφανιστεί. Μαζί είχαν έρθει στο νησί της Κω, πριν από ένα μήνα, για να εργαστούν το καλοκαίρι σε εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ο σύντροφός της παραδέχτηκε πως περνάει δύσκολες ώρες και απηύθυνε έκκληση για βοήθεια προκειμένου να εντοπιστεί η Αναστάζια.

Στο μεταξύ, νωρίτερα είχε εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία εντοπίστηκε σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην περιοχή Μαρμάρι από περαστικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή εξετάστηκε από τις Αρχές και βρέθηκε ότι είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει συλληφθεί ένας άνδρας 32 ετών από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Τη Δευτέρα, ο 32χρονος θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια για να απολογηθεί. Στο σώμα του 32χρονου βρέθηκαν ίχνη πάλης, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος.

Λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, η κοπέλα εθεάθη σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την Τρίτη (13/6), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου. Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/6), περίπου στις 22:30, ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντας του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει.

Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι της 27χρονης, την αναζητούν ακόμη και στα απέναντι τουρκικά παράλια μέσω social media, εκτιμώντας ότι την έχουν απαγάγει.

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: 37 άτομα σε νησίδα, ανάμεσά τους και παιδιά

Εξαφάνιση στην Κω: Χωρίς την κάρτα sim βρέθηκε το κινητό της Αναστάζια

Όλυμπος: Νεκρός ο ορειβάτης που είχε παρασυρθεί από ορμητικά νερά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 11:35