search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 19:45
MENU CLOSE

Κως: Γειτόνισσα «καίει» τον βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση της 27χρονης

17.06.2023 12:57
kos exafanisi polonis876- new

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία.

Τη στιγμή που στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών μεταβαίνουν στην Κω, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές -που θεωρείται βασικός ύποπτος από τις Αρχές- βρέθηκαν ξανθές τρίχες.

Οι Αρχές πήραν δείγμα DNA από τα γεννητικά όργανα και τα νύχια του 32χρονου, που φέρει ίχνη πάλης σε σημεία του σώματός του.

Την ίδια ώρα, σημαντική είναι η μαρτυρία της γειτόνισσας του Μπαγκλαντεσιανού, η οποία ανέφερε πως ο 32χρονος, που ζούσε τα τελευταία χρόνια στο νησί και εργαζόταν περιστασιακά, καθαρίζοντας κήπους και βοηθώντας γεωργούς, ήταν τους τελευταίους μήνες άνεργος.

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, η εν λόγω γυναίκα υποστήριξε πως είδε τον 32χρονο να τρέχει μπροστά από το σπίτι της, με λερωμένα ρούχα από χόρτα και στάχια. Όπως είπε, φαινόταν να βρίσκεται σε πανικό και την προσπέρασε χωρίς να της μιλήσει. Λίγη ώρα αργότερα, ο 32χρονος άρχισε να αναζητά τον άνδρα της για να τον βοηθήσει να βγάλει εισιτήριο για την Ιταλία.

Αστυνομικοί επισκέφτηκαν τη συγκεκριμένη γυναίκα προκειμένου να εξετάσει και το υλικό από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού της, που φαίνεται ότι έχει καταγράψει τις κινήσεις του 32χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο 30 άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Πανελλαδικές 2023- Ειδικά μαθήματα: Τα θέματα που έπεσαν στα Αγγλικά

Θλίψη στη Δράμα: Νεκρός σε τροχαίο ο δήμαρχος Δοξάτου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 19:45