search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 00:27
MENU CLOSE

Κως: Νεκρή εντοπίστηκε η 27χρονη Αναστάζια

18.06.2023 19:27
kos exafanisi polonis876- new

Τραγικός επίλογος δόθηκε στην εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα 12 Ιουνίου στην Κω.

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Αλυκές, από εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Υπενθυμίζεται πως οι έρευνες των Αρχών είχαν επικεντρωθεί σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο, κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές.

Μετά το DNA της 27χρονης που εντοπίστηκε στο σπίτι του 32χρονου, καθιστώντας τον ως το βασικό ύποπτο, υλικό από κάμερες δείχνουν τον Μπαγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του – πράγμα που ο διέψευσε ο συγκάτοικός του στις Αρχές.

Ένα άλλο ζήτημα αφορά στο κινητό της Αναστάζια, που εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Μαρμάρι από έναν άνδρα, ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι. Από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι ωστόσο που βρέθηκε το κινητό δεν έχει καμία σχέση με το τελευταίο στίγμα που έδωσαν οι κεραίες, στην περιοχή Τιγκάκι, στις 4:16 τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου, αλλά ούτε και με το σημείο που είπε ο Μπαγκλαντεσιανός ότι άφησε την 27χρονη. Αντίθετα, εντοπίστηκε πολύ κοντά στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού – περίπου 500 μέτρα- με τις αστυνομικές αρχές να πιστεύουν ότι κάποιος το πέταξε εκεί.

Την ίδια στιγμή ένα από τα βίντεο που εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές είναι και αυτό που δείχνει την Αναστάζια την περασμένη Δευτέρα (12/6) να μπαίνει σε ψητοπωλείο για να αγοράσει κάτι να φάει.

Την ίδια ημέρα, εθεάθη σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

Την επόμενη ημέρα ο Πολωνός σύντροφός της ο οποίος την αναζητούσε μπήκε στο ίδιο ψητοπωλείο και έδειχνε από το κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της 27χρονης προσπαθώντας να μάθει εάν η κοπέλα του είχε βρεθεί σε αυτό το μαγαζί.

Ο σύντροφος της 27χρονης Πολωνής ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της πριν εξαφανιστεί. Μαζί είχαν έρθει στο νησί της Κω, πριν από ένα μήνα, για να εργαστούν το καλοκαίρι σε εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Πως έγινε το ατύχημα με το τζετ σκι – Γιατί συνελήφθη ο οδηγός

Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε δημοσιογράφο – 7 προσαγωγές

Τροχαίο δυστύχημα στον Έβρο: Σκοτώθηκε στρατιωτικός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 00:26