search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 10:56
MENU CLOSE

Έγκλημα στην Κω: Το σπαρακτικό «αντίο» του αδερφού της Αναστάζια

19.06.2023 12:47
egklima-kos-new

Συγκλονίζει ο τραγικός θάνατος της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα η σορός της οποίας βρέθηκε γυμνή μέσα σε σακούλα στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Μέχρι στιγμής, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της άτυχης κοπέλας επήλθε από στραγγαλισμό τη στιγμή που οικογένεια και φίλοι αρνούνται να πιστέψουν τη φρικτή αλήθεια.

Ξημερώματα της Δευτέρας, ο αδερφός της αδικοχαμένης 27χρονης την αποχαιρέτησε με μια ανάρτησή του στο Facebook

«Δυσκολεύομαι να το γράψω… Αλλά Αναπαύσου εν ειρήνη Αδερφούλα!!! Να είστε Ευλογημένοι και να είστε σίγουροι ότι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη!» έγραψε ο Άντριαν Ρουμπίνσκι ποζάροντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Αναστάζια.

Υπενθυμίζεται ότι την εξαφάνιση της Αναστάζια Ρουμπίνσκα κατήγγειλε ο σύντροφος της 27χρονης, Μιχάλ Σλιβίνσκι, ο οποίος μόλις έγινε γνωστή η τραγική κατάληξη των ερευνών, άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του, βάζοντας το σήμα του πένθους, με εκατοντάδες να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Την ίδια στιγμή, η έρευνα για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης ξεκινά και στην Πολωνία, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Ζμπίγκνιου Ζιόμπρο ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή για διεξαγωγή έρευνας για τη δολοφονία της Αναστάζια την οποία θα διεξάγει η Εισαγγελία στο Βρότσλαβ.

«Οι εισαγγελείς θα ζητήσουν άμεσα στοιχεία από Έλληνες ανακριτές» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Nαυάγιο στην Πύλο: Τα «άβολα ερωτήματα» του διεθνή Τύπου και η οργή για την τραγωδία (Videos)

Θεσσαλονίκη: Πόνταρε 11.000 ευρώ σε τυχερό παιχνίδι κι έγινε… καπνός χωρίς να πληρώσει

Δίκη για τη Folli Follie: Ξεκινά και πάλι από μηδενική βάση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 10:49