search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:19
MENU CLOSE

Good Job Nicky: «Δεν θα συνεργαζόμουν με τον πατέρα μου, ο καθένας τον δρόμο του» (video)

19.06.2023 08:42
GOOD-JOB-NICKY

Η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» συνάντησε τον γιο του Γιάννη Πάριου Good Job Nicky και μεταξύ άλλων τον ρωτήθηκε εάν θα συνεργαζόταν με τον πατέρα του ή με τον αδερφό του. Όπως δηλώνει προτιμά να ακολουθήσει ο καθένας τον δρόμο του.

«Είμαι έτοιμος να τιμήσω το act της Τάμτα και είναι η τιμή μου που με επέλεξε. Μικρός έπαιξα στο πιάνο το Clocks των Coldplay σε μινόρε, χωρίς να έχω κάνει μαθήματα. Ακόμα δεν έχω κάνει μαθήματα πιάνου. Δεν θα συνεργαζόμουν με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου, ο καθένας στο δρόμο του. Θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με την υποκριτική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχει μίλησε και για την μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη: «Αν και η εκπομπή λέγεται “Ζήσε αλλιώς”, η μητέρα μου ζει με τον ίδιο τρόπο. Είμαι πολύ περήφανος για τη μητέρα μου».

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή: «Θα έκανα μια εκπομπή σαν τους “Πρωταγωνιστές”» (Video)

Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τους γονείς της (Video)

Νικολόπουλος: «Μου έστειλαν εξώδικο οι συγγενείς του Άκη Πάνου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:19