search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 02:23
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 54χρονος – Βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, την απειλούσε ότι θα χωρίσει τη μητέρα της  

20.06.2023 10:59
koritsi new

Σε 15 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε 54χρονος, ο οποίος αποδείχθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά επί ενάμιση χρόνο την ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

Μάλιστα, της έδειχνε βίντεο πορνογραφικού περιεχόμενου, και την απειλούσε πως εαν δεν υπέκυπτε στις ορέξεις του ή εάν αποκάλυπτε το παραμικρό θα χώριζε τη μητέρα της, η οποία πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο, χωρίς ελαφρυντικά, για κατάχρηση ανηλίκου και παρουσίαση πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα, ενώ τον αθώωσε για τις πράξεις του βιασμού (για τυπικούς κι όχι ουσιαστικούς λόγους) και της ενδοοικογενειακής απειλής.

Η 15χρονη, σήμερα, παθούσα είχε καταγγείλει ότι ο κατηγορούμενος πατριός την προσέγγιζε, όταν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κοιμούνταν και τη βίαζε.

Εκμυστηρεύτηκε τελικά σε εκπαιδευτικούς της όσα βίωνε, οπότε απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., όπου εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγων.

Στην απολογία του, ο 54χρονος ομολόγησε ότι προέβη τέσσερις φορές στην σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης. «Στη φυλακή κατάλαβα πως έκανα κάτι κακό», ανέφερε, ζητώντας συγγνώμη για τις πράξεις του, ενώ αρνήθηκε τα περί απειλών ότι θα χώριζε την μητέρα της.

Διαβάστε επίσης

Ελ. Βενιζέλος: Βραζιλιάνα έκρυψε 2 κιλά κοκαΐνη στο εσώρουχό της (photos/video)

Κόρινθος: Πιάστηκαν στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο (Videos)

Βριλήσσια: Επίθεση με βόμβα μολότοφ σε μπαλκόνι πολυκατοικίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32