search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:22
MENU CLOSE

Σάντλερ: «Δική σου η καρδιά μου από το πρώτο δευτερόλεπτο που σε είδα»

24.06.2023 09:50
SANDLER

Ο Άνταμ Σάντλερ τίμησε την 20η επέτειο γάμου με τη σύζυγό του Τζάκι Σάντλερ γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

«Καλή 20η επέτειο γλυκιά μου Τζάκι!. Το “ναι” που είπες ήταν το καλύτερο δώρο της ζωής μου» έγραψε ο Άνταμ Σάντλερ και δημοσίευσε φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους. «Η καρδιά μου είναι δική σου από το πρώτο δευτερόλεπτο που σε είδα και αγαπώ και εκτιμώ την αφοσιωμένη ψυχή σου ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα. Εμείς. Τα παιδιά. Ας συνεχίσουμε μωρό μου. Έχω πολλή αγάπη να σου δώσω. Πάντα».

H Τζάκι Σάντλερ αναφέρθηκε στα 20 χρόνια γάμου με τον αμερικανό ηθοποιό, κωμικό, σεναριογράφο, Άνταμ Σάντλερ σε συνέντευξή της και είπε ότι ο σύζυγός της είναι «ένας υπέροχος φίλος».

«Είναι υπέροχος άνθρωπος, υπέροχος φίλος και είναι αστείος όλη την ώρα», είπε η Τζάκι. «Είναι η προσωπικότητά του, πραγματικά είναι, προσπαθεί πάντα να με κάνει να γελάσω. Και προσπαθώ πάντα να τον κάνω να γελάσει, οπότε μου βγαίνει», πρόσθεσε.

Ο Σάντλερ δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του επιθυμούν να εστιάζουν περισσότερο στην επέτειο της πρώτης τους συνάντησης παρά στην ημερομηνία του γάμου τους.

«Λοιπόν, είμαστε μαζί 25 χρόνια, οπότε πάντα συμπεριφερόμαστε σαν να είναι η επέτειος μας, τη νύχτα που γνωριστήκαμε», είπε κατά την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της κωμωδίας του «Murder Mystery 2».

Διαβάστε επίσης:

Goldie Hawn: Αποχαιρετάει τη χώρα μας με μια φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα

Μπαράκ Ομπάμα: Αποθέωσε την ελληνική κουζίνα – Το ειδικό μενού που του ετοίμασε ο Λευτέρης Λαζάρου (Video)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στιγμές χαλάρωσης με την σύντροφό του Τζωρτζίνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:13