search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:12
MENU CLOSE

Εκλογές 2023: Δύο μαθητές πήγαν να ψηφίσουν σερί από ξενύχτι – «Ψήφισα δαγκωτό το ίδιο με την προηγούμενη φορά» (video)

25.06.2023 12:33
Untitled design (43)

Δύο μαθητές στη Θεσσαλονίκη έσπευσαν στην κάλπη μετά από τη νυχτερινή τους έξοδο και δεν παρέλειψαν να δώσουν οδηγίες σε όσες και όσους θέλουν να ξενυχτήσουν. 

«Χαρούμενοι είμαστε που κάνουμε το καθήκον μας. Ήρθαμε εδώ μετά από ξενύχτι. Δεν το συνηθίζουμε τέτοια ώρα να είμαστε ξύπνιοι μετά από ξενύχτι. Ψήφισα δαγκωτό το ίδιο με την προηγούμενη φορά», είπε ο ένας εκ των δύο στην ΕΡΤ.

Στη συνέχεια, ο δεύτερος μαθητής έδωσε εξηγήσεις για τη διαδικασία pri-driking: «Ήπιαμε για να πάμε μεθυσμένοι στο μαγαζί, έτσι ώστε να γλιτώσουμε χρήματα. Δούλεψε καλύτερα από ότι περιμέναμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Παιδιά να το κάνετε! Μαγαζιά μην μας κυνηγήσετε! Μην πάτε στο κλαμπ στις 12 που παίζει ακόμα house και ο κόσμος ζεσταίνεται. Πηγαίνετε σε ένα σπιτάκι πρώτα, πάρτε κανά μπουκαλάκι από κάποιο ψιλικατζίδικο πρώτα, που θα έχει και το 1/5 της τιμής, κατεβάστε το με την παρέα να φτιάξετε κεφαλάκι και μετά βγείτε για ποτάκι», πρόσθεσε ο φίλος του.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023:  93χρονη άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα… σε λάθος εκλογικό τμήμα στο Ηράκλειο

Εκλογές 2023 – Πύργος: Ένταση σε εκλογικό τμήμα για τα ψηφοδέλτια (Photos)

Εκλογές 2023: Στο 11,29% το ποσοστό συμμετοχής ως τις 10:30

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 17:12