search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:11
MENU CLOSE

Ζάκυνθος: Νεκρός 20χρονος Βρετανός τουρίστας σε πάρτι στον Λαγανά (Video)

26.06.2023 07:51
laganas_zakynthnos_new

Τραγωδία στον Λαγανά στη Ζάκυνθο, όπου ένας 20χρονος Βρετανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός σε πάρτι το βράδυ της Κυριακής (25/6).

Πρόκειται για γνωστά πάρτι που γίνονται στην περιοχή το καλοκαίρι, τα οποία ξεκινούν το απόγευμα στις 18:00 και τελειώνουν το βράδυ στις 23:00 περίπου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Τον 20χρονο Βρετανό εντόπισε «κάτωχρο» περίπου στις 22:00, όπως είπε στους αστυνομικούς, μια από τις εργαζόμενους στο μπαρ κατά τη διάρκεια του πάρτι. 

Κάποια στιγμή η εργαζόμενη έχασε τον 20χρονο Βρετανό από τα μάτια της με τον υπεύθυνο του καταστήματος – που είναι και ναυαγοσώστης – να βγάζει τον νεαρό τουρίστα από την πισίνα και να κάνει ΚΑΡΠΑ για αρκετή ώρα.

Στο μπαρ έφτασε ιδιωτικό ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 20χρονο Βρετανό στο νοσοκομείο όπου, όμως, διαπιστώθηκε ο θάνατό του.

Η σορός του Βρετανού τουρίστα μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή με τους υπευθύνους του μπαρ στον Λαγανά να λένε ότι δεν πρόκειται για πνιγμό και ότι τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας στην επιχείρηση.

Η αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα του θανάτου του νεαρού μέσα στο κλαμπ.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια – Τρεις σοβαρά τραυματίες

Μάγδα Φύσσα για «Σπαρτιάτες»: «Τους θέλατε και τους βγάλατε – Κάποιοι δούλεψαν γι’ αυτό»

Σέρρες: Βρέθηκε η 64χρονη από το Στρυμονικό – Είναι καλά στην υγεία της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48