search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:51
MENU CLOSE

Συνεχίζει το σερί στην κορυφή της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς»

27.06.2023 20:47
Untitled design (16)
Screenshot Mega

Ακλόνητη δείχνει να είναι η σειρά «Η γη της ελιάς» από την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών το τελευταίο διάστημα. Η κατάταξη στην κορυφή της τηλεθέασης, δεν άλλαξε τη Δευτέρα καθώς τα περισσότερα βλέμματα συγκέντρωσε η σειρά του Mega, από κάθε άλλο πρόγραμμα, ακόμα και από τον αντικριστό της «Σασμό».

Το «Μαύρο ρόδο» διαμόρφωσε την τριάδα κορυφής, ενώ στη τέταρτη θέση αναρριχήθηκε η εκπομπή «Live news» στον απόηχο των εκλογών και του σχηματισμού νέας κυβέρνησης.

Στη μέση της δεκάδας με τα καλύτερα, «πλασαρίστηκε» το «Survivor all star», επηρεασμένο και εκείνο από τις καιρικές συνθήκες οι οποίες λειτουργούν μάλλον αποτρεπτικά για κάποιους να καθίσουν μπροστά στην τηλεόραση.

Στην έκτη θέση η σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 η οποία πάει «σετ» στη περιοχή υψηλής τηλεθέασης του σταθμού με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», το οποίο κάνει «πάσα» τηλεθέασης στην δικαστική- αστυνομική- αισθηματική σειρά του καναλιού.

Το δελτίο στη νοηματική του Mega, εν τω μεταξύ, επέλεξαν 488.000 τηλεθεατές για την ενημέρωση τους, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen για την πρώτη ημέρα της τελευταίας εβδομάδας του Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Τις προτιμήσεις των περισσοτέρων συγκέντρωσε το Mega την επομένη των εκλογών (πίνακας)

Νέα θεσμικά «όπλα» κατά των fake news ετοιμάζει η Αυστραλία- Τσουχτερά πρόστιμα

Open: Κλασικό τηλεπαιχνίδι των ‘80s θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:50