search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 22:52
MENU CLOSE

Τζούλιαν Σαντς: Νεκρός ο ηθοποιός – Ταυτοποιήθηκαν τα οστά του

28.06.2023 00:05
julian-santz-new

Επιβεβαιώθηκε ότι τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε βουνό στην Καλιφόρνια είναι αυτά του Βρετανού ηθοποιού Τζούλιαν Σαντς.

Τα ίχνη του ηθοποιού είχαν εξαφανιστεί από τον περασμένο Ιανουάριο, που είχε πάει για πεζοπορία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη το τμήμα του σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναρντίνο αναφέρεται: «Η διαδικασία ταυτοποίησης του πτώματος που εντοπίστηκε στο όρος Μπάλντι στις 24 Ιουνίου 2023 ολοκληρώθηκε και ταυτοποιήθηκε ως ο 65χρονος Τζούλιαν Σαντς από το Βόρειο Χόλιγουντ. Εν αναμονή περαιτέρω αποτελεσμάτων εξετάσεων για τις συνθήκες θανάτου. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν ακούραστα για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν τον κ. Σαντς».

Ο 65χρονος Σάντς ήταν γνωστός για τους ρόλους του στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «A Room With A View» και στα τηλεοπτικά δράματα «24» και «Smallville». Είχε παίξει επίσης στην την ταινία του 2011 «Το κορίτσι με το τατουάζ του δράκου».

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Ασυνήθιστο κύμα καύσωνα με υψηλά επίπεδα υγρασίας

Τέλος στις επιδοτήσεις των λογαριασμών ρεύματος

Γαλλία: Φωτιές και οδοφράγματα για τον θάνατο 17χρονου από πυρά αστυνομικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 22:49