search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 02:38
MENU CLOSE

Αθήνα: 9χρονος περιπλανιόταν στους δρόμους – Αναζητούνται οι γονείς του

01.07.2023 16:26
ANHLIKOS

Ασυνόδευτος ανήλικος εντοπίστηκε να περιπλανάται μόνος στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Πανεπιστημίου, το απόγευμα της Παρασκευής και άμεσα ενημερώθηκαν οι αρχές.

Τα στοιχεία του 9χρονου έδωσε στη δημοσιότητα, μετά από σχετική διάταξη της εισαγγελίας Ανηλίκων, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να εντοπιστούν οι γονείς του ανηλίκου.

Ο 9χρονος έχει καστανά μάτια και μαλλιά, είναι αδύνατος και έχει ύψος 1,40 μέτρα. Την ημέρα που βρέθηκε, φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι μπλε σκούρου χρώματος με στάμπα και λαδί σορτσάκι με σχέδια.

Η δημοσιοποίηση κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του με τον εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του, είναι αλλιώς αδύνατη.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με το 100 ή την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» που λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη.

Διαβάστε επίσης:

Β. Ελλάδα: Σωφρονιστικός υπάλληλος διακινούσε ναρκωτικά σε φυλακές

Κορωπί: Φωτιά σε υπαίθρια έκταση – Δεν απειλούνται σπίτια

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα 57χρονο εργάτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20